2777
2789
عنوان

بعد از هفت سال باهم بودن دیشب شوهرم گفت اگ میخای بری برو

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه فکر میکنم ازدواج گند میزنه به هر چی عشق و محبتهخیالشون راحت میشه که طرف رو دارن و دیگه نیاز ...

ما وقتی ذوست بودیم واقعا عاشق هم بودیم از اون عشقای زیاد اما الان اصلا مخصوصا تو مردا خیلی زود یادشون میره

ما وقتی ذوست بودیم واقعا عاشق هم بودیم از اون عشقای زیاد اما الان اصلا مخصوصا تو مردا خیلی زود یادشو ...

عزیزم به نظرم اینطور بهش میگی.فکر میکنه فقط بخاطر اموالش میخواییش.مردها اینطور فکر میکنن..درسته خودش قبول کرده همچین شرطی رو .ولی الان بهش حس اینو میده که تو فقط اون زمینو میخوایی

بعد سر این موضوع فعلا بحثی نکنید تا برید سر خونه زندگیتون.

الان اون زمین برای همسرتونه.برای شماهم محسوب میشه..تا طی زندگی خداروچه دیدی زد به نامت..

وقتی همش بگی زمینو نزدی به نامم.فکر میکنه فقط بخاطر اموالش ازدواج کردی ..بعد الان عقدید.شاید نمیتونه اعتماد کنه

صفحه ی دومی گذاشتم بخونین و نظر بدید

خوندم. بنظرم یکی پرش کرده، البته دقیق نیست حدسم ولی چنتا چیز میگم دقت کن. حتی کسی که جلوت خوبه مشخص نیست پشت سرت چی میگه. پس اولین قدم باید تشخیص بدی که چه کسی یا کسانی پرش میکنن. بعد ببینی چرا تاثیر گرفت انقدر زود! شخصیتش اینه یا چی. بعد ببین در خودت میبینی رابطش رو با اون شخص قطع کنی یا نه! احتمال بعدی اینه که ممکنه یکی از نزدیکانش جدیدا طلاق گرفته و تحت تاثیر اون ترسیده باشه! مورد بعدی که حدس میزنم اینه که ممکنه شخصیتش این باشه ولی تا حالا متوجه نشده باشی. به خاطراتتون فکر کن. به اعمال بیشتر تا حرفها، ببین چه کاری رو گفت انجام میده/نمیده و برخلافش عمل کرده. کلا این ۳ تا مورد کلی رو بررسی کن و با توجه به اولویت‌های خودت تصمیم بگیر