2777
2789
سلااام 😁 ♥️

سلام خوبی سیسیییی

واکنش خانوادت چی بود😍

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسییی تو چطوری ؟خیلی خوشحال شدننن 😍فقط بابام خورد تو ذوقش انتظار داشت تیزهوشان بیارم🤣

منم خوبم مرسی🥰امتحان دارم امروز

عه خداروشکرررر😍

عیب نداره😂نمونه هم خیلی خوبه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

عضو جدید بتمنم

انشالله ماندگار بشی 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

خدارو شکر بعید این چت رو نصب کنم

اره نصب کن من ندارمش. 

دخترم داره ک گاهی ی تستی ازش میگیرم. 

بد نیست خوبه... 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

مثل اینکه ایمیل می‌خوادحالا کی حوصله داره ایمیل درست کنه

عه مگ با شماره  نمیشه؟ 

فک کنم شماره  بخواداا

راستش اینجا بچه ها گفتن ایمیل می‌خوادمنم گم کردم ایمیل ام رو

والا نمیدونم از پسرم بیاد میپرسم. اون. وارده.. 

بهت میگم

فک کنم هر کدوم باشه میشه 

منم اصلا ایمیل و جیمیل نمیتونم جدیدا درست کنم.

حوسلشم ندارم اصلا. 

아마도 다음 생에는...

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم