2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدمم😭😭

167 بازدید | 4 پست

تراز من ۴۱۰۹۴ بود تراز اخرین نفر قبولی ۴۳۰۹۱

الان باید برم مدرسه عادی بدرد نخور

چون شهرمون کوچیکه مدرسه تیزهوشان و نمونش تازه به حد مدرسه های عادی شهرهای بزرگ میرسه

عادی شهر ما اصلا خوب نیست 

حتی معلوم نیست تاحالا قبولی داده باشی

خیلی ناراحتم تو کلاسمون کسایی بودن که درسشون از منم بدتر بود ولی قبول شدن🥲😭

غصه نخور عزیزم 

باور کن بدون اون مدارس هم میتونی کنکور نتیجه خوب بیاری 

کلاسای آنلاین ثبت نام کن 

به هر حال اون مدارس هم هزینه میخواستن اون هزینه رو بده کلاسای آنلاین دبیرای معروف

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ب مدرسه نمونه ی سر بزن و شمارتو بزار

ممکنه ی عده ثبت نام نکنن و جای خالی مونده باشه بهت خبر بدن بری

و اینکه میتونی کلاس دهم تموم شد باز آزمون بدی برای ورود ولی شرایطش سخته و باید معدلتم هم بالا باشه در موردش بپرس

اگر هم هیچکدوم از اینا نشد فدای سرت

دبیرستان همه چی ب تلاش خودت وابسته اس مدرسه خیلی تاثیری نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال ۱۳۸۲ منم قبول نشدم. همکلاسیم تیزهوشان قبول شد و یکی دیگه رفت نمونه. منم رفتم مدرسه دولتی معمولی. اونی که تیزهوشان قبول شده بود ازدواج کرد و الان دو تا بچه داره و خونه دار. اون یکی دیگه که رفت نمونه کلا دانشگاه آزاد خوند و وقتی تو ایران دکتری قبولش نکردن به هر در و دیواری زد تا تو یه رشته الکی اقتصاد پذیرش گرفت رفت آمریکا. ظاهر قضیه خیلی خوب بود پستهاش رو میدیدیم هر روز جشن هر روز عکسای مدل به مدل ولی در واقعیت تو همون دوران شوهرش با دوستش بهش خیانت کرد و وقتی ترامپ دور اول اومد دانشگاه تگزاس بورس رو از دانشجو های ایرانی گرفت مجبور شد تو بار کار کنه بتونه خرج اقامت و پرسش رو بده. فارغ التحصیلی که شد تنهایی برگشت ایران و افتاد دنبال طلاق. تو ایران حتی دانشگاه پیام نور بهش کار نمیدادن. دو سال بعد کرونا رفت نروژ اونجا تو یه رستوران کار می‌کنه. من تمام این مدت تو نظام آموزش دولتی به قول شما سطح پایین ایران پریمو خوندم استخدام شدم رفتم سر کار اندازه دوستم هم یه ذره سختی نکشیدم هزینه هم نکردم در به در دیار غربت هم نشدم. به این که کجا درس میخونی نیست به این هست که هدف درستی در زندگی داشتی باشی‌. هدفت رو درست انتخاب کن. 

سال ۱۳۸۲ منم قبول نشدم. همکلاسیم تیزهوشان قبول شد و یکی دیگه رفت نمونه. منم رفتم مدرسه دولتی معمولی. ...

وای مرسییی از نظرت

یه لحظه فکر کردم دارم داستان میخونم😂🤦🏻‍♀️

ولی خب الان خودمم بهش فکر میکنم بنظرم جدا از مدرسه بستگی به تلاش خودمم داره

من بیشتر بخاطر این ناراحت بودم که اگه دوتا تست میزدم قبول میشدم

سر جلسه میترسیدم بزنم اشتباه باشه اما درست بود

دیگه چیزیه که شده نمیشه تغییرش داد