2777
2789
عنوان

خون ریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست
پاین شکم تقریبا نزدیک مثانه

می تونه یکی از علائم باشه ولی قطعی نه عزیزم 

اینا رو هیچ کدوم نداری : درد سینه -لکه بینی-بی اختیاری ادرار-نفخ-فشار خون بالا-خستگی -تغییر در سینه و سر پستان ها-خستگی

اره گلم من سردخترام اینجورشدم ولی سمت چپم بشدت تیرمیکشید سر پسرم سمت راست بود

😍مرسی گلم دعا کن این ماه باردار شم 🥹شوهرم سنش داره میره بالا خودمم بچه دوس دارم شدید شوهرم ک بچه میبینخ که غش میکنخ مجرد ک بودم ی مدت تنبلی داشتم دعا کن بدون دارو نینی بیاد تو دلم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

می تونه یکی از علائم باشه ولی قطعی نه عزیزم اینا رو هیچ کدوم نداری : درد سینه -لکه بینی-بی اختیاری ا ...

خستگی شدید دارم 

یبوست دارم 

میل شدید ب غذا 

احساس خواب آلودگی بی سابقه 

لکه بینی هم نمیدونم دیشب بعد رابطه 2 قطره خون کمرنگ دیدم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

😍مرسی گلم دعا کن این ماه باردار شم 🥹شوهرم سنش داره میره بالا خودمم بچه دوس دارم شدید شوهرم ک بچه م ...

ان شاالله که چندروز دیگه تاپیک بارداریتو ببینم عزیز دلم😍😍😍

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ان شاالله که چندروز دیگه تاپیک بارداریتو ببینم عزیز دلم😍😍😍

🥹مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه 

احتمالش زیاده عزیزم انشالله

🤍مرسی خانومی 🥹