2777
2789
عنوان

چطور همسرم رو از مادرش دور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 52 پست
ولی به نظرم اونی که نخواد با این چیزا خر نمیشه کارای توی تخت خواب همجا ریخته

ببین الان که نامزدی اتمام حجت کن باهاش بگو من آدم مستقلیم دوست دارم مستقلانه زندگی کنیم اگه قرار بود وابسته مادر و خانواده باشم میموندم خونه بابام چرا باید تصمیم به ازدواج می‌گرفتم 

دقیقا ماها هم صبر کردیم درست بشه به چوخ رفتیم جنگ اعصاب کشیدیم

من میخوام اول خودم باهاش با روی خش حرف بزنم فردا قبول کرد که کرد نکرد شبش میاد با بابام حرف میزنه اما وقتی حرفشو قبول کرد یه کاغذ میارم همه ی شرط هاش رو بنویسه بعد امضاء کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر شوهرم فوت کرده مامانش هم بیمه باباعه رو میگیره هم صیقه یه نفره نامزدمم اینو نمیدونه🙄🙄🙄دلم میخ ...

تو هیچی نگو خودتو وارد این ماجرا نکن ولی خیالت راحت باشه و کار خودتو بکن که پیش خودت یه برگ برنده برای رو کردن داری ولی ازش استفاده نکن

تو هیچی نگو خودتو وارد این ماجرا نکن ولی خیالت راحت باشه و کار خودتو بکن که پیش خودت یه برگ برنده بر ...

اگه هم بگی ممکنه بگه به تو ربطی نداره نیاز داشته 

یا اینکه به جنگ با مادرش میوفته دشمن تراشی می‌کنی برا خودت که خدایی نکرده با جادو جنبل. ازپا درمیارتت