2777
2789
عنوان

کمممممک

75 بازدید | 11 پست

من ۱ سال و نیم پیش پسرداییمو بعد از ۱۰ سال دیدم و ازش خیلی خوشم اومد

بعد چند وقت قرار شد بیان خونمون شمارشو بهم دادن که لوکیشن براش بفرستم

خییییییلی هم مذهبیه

شمارمو از اون موقع سیو کرده

جدیدا دوباره دارم بهش فکر میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت چن سالته پسر داییت چن سالشه قصد ازدواج داره ؟ مطمئنی شمارتو سیو کرده ؟ ولی درکل بعد یه سال و نیم که همو دیدین چیزی نگفتن فک نکنم خبری باشه 

اونا هم کلا کنجکاوم از همه سن میپرسم 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت چن سالته پسر داییت چن سالشه قصد ازدواج داره ؟ مطمئنی شمارتو سیو کرده ؟ ولی درکل بعد یه سال و نی ...

هر دو ۲۴ همسنیم

تلگرامم جوریه که نشون میده سیو کرده

بعد اینکه چون مذهبیه فکر میکنم با پوشش من مشکل داره

هر دو ۲۴ همسنیمتلگرامم جوریه که نشون میده سیو کردهبعد اینکه چون مذهبیه فکر میکنم با پوشش من مشکل دار ...

اره برا بعضی پسرا مذهبی خیلی مهمه 

بین همون با حجابا هم میگن اونکه چادریه بهتره یا اونکه عبا میپوشه بهتره و اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره برا بعضی پسرا مذهبی خیلی مهمه بین همون با حجابا هم میگن اونکه چادریه بهتره یا اونکه عبا میپوشه ب ...

میدونی چیه؟ من چند وقته ناخودآگاه با خواستخ خودم پوششم تو پروفایلام تغییر کرده و پوشیده تر شده و من جدیدا بدون اینکه ببینمش دوباره ذهنمو درگیر کرده نمیدونم چرا؟

میدونی چیه؟ من چند وقته ناخودآگاه با خواستخ خودم پوششم تو پروفایلام تغییر کرده و پوشیده تر شده و من ...

اگه میتونی با یه واسطه بفهمی اون میخاد یا نه

مثلا یکی پیشنهاد بده بگه خودم اینارو مناسب دیدم 

ذهنتو زمان زیاد درگیرش نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میتونی با یه واسطه بفهمی اون میخاد یا نهمثلا یکی پیشنهاد بده بگه خودم اینارو مناسب دیدم ذهنتو زم ...

خانوادش دارن براش دنبال دختر چادری میگردن. نمیدونم خودش تو فکر ازدواج هست یا نه