2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلما ۸۰درصدشون با بچه ها رفتار خوبی ندارن بخاطر همین جامعه یه گاردی بهشون داره

منم معلم زیست کلاس یازدهمم جلوی کلی ادم بهم گفت معده درد داری و مریضی نیا مدرسه چون بیفتی بمیری هم من کاری برات نمیکنم...از اونروز هیچوقت ادم سابق نشدم

ولی دلیلی نداره برگردم به همه معلما توهین کنم بگم گدا گشنه

پدر و مادر خودمم فرهنگی ان رفتارشونم بد نیست با بچه ها....

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

معلما ۸۰درصدشون با بچه ها رفتار خوبی ندارن بخاطر همین جامعه یه گاردی بهشون داره

حتی با بقیه افراد جامعه هم رفتار خوبی ندارن      اگر ب تحصیلات باشه ما هم فوق لیسانسیم    اماخیلی خودشونو بالا میگیرن 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

منم نگفتم همه گفتم ۸۰ درصد

اره منظورم شما نبودی اونی ک تاپیک زد جمع بست رو گفتم برات😂🤍

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

حتی با بقیه افراد جامعه هم رفتار خوبی ندارن اگر ب تحصیلات باشه ما هم فوق لیسانسیم اماخیلی خو ...

دقیقا میفهمم چی میگی چون باهاشون هم دوران کودکی و نوحوونیم برخورد داشتم هم بزرگسالیم ولی اینجا حرف بزنی همه میشن حامی حقوق معلم ها 

بله گداییم و فقیر شوهرم معلمه و ماهی ۱۴ میگیره الان از گرسنگی خوابم نمیاد اهر ماهه پول تموم شده از س ...

شغل دیگه ای نداره ؟  ینی از ظهر که تعطیل میشه میشبنه تو خونه ؟!!!   تابستون کلا خونه بوده ؟!!!   خب چرا کار دیگه نمیکنه    ببخشیدا ولی این میشه تنبلی 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

یعنی فقط من همه معلمان دوران مدرسه ام خوب بودن؟

البته راهنمایی و دبیرستان نمونه بودم ولی ابتدایی دولتی بودم باز هم خیلی راضیم و دوستشون دارم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه جمله جالب در مورد بازی های کامپیوتری هست که میگه:

«اگر در مسیرت به دشمن برخورد می کنی، داری مسیر رو درست میری»

همه ی ما حداقل ۱ معلم خوب توی زندگی داشتیم که خیلی دوستش داشتیم. خیلی از معلم ها معمولی و بی آزار بودند، بعضی ها بد بودند. ولی مردم وفا ندارند.