2777
2789
عنوان

لحظات اذانه

51 بازدید | 9 پست

دعا کنبد اونایی منتظر بچه ان به زودی زود دامنشون سبز بشه ممنونم اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد وآل محمد

الهی به امیدتو خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهم صل علی محمد وآل محمد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
انتظار سخته الحمدالله راضییم به رضایش

وای نگو نگو من ای وی اف کردم کلی امید داشتم منفی شد الان چند تا از دوستام مثبت شدن دلم گرفته دارم گریه میکنم سخته خیلی سخته

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
وای نگو نگو من ای وی اف کردم کلی امید داشتم منفی شد الان چند تا از دوستام مثبت شدن دلم گرفته دارم گر ...

ناامید نشو عزیزم انشاالله که به زودی زود باردار بشی خانمی اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد توکل به خدا

الهی به امیدتو خدایاشکرت