2777
2789
عنوان

قابلمه و ظروف کهنه

129 بازدید | 15 پست

یه تعداد خیلی زیادی قابلمه و طروف کهنه از خونه مامانم جمع کردم مبخوام بریزم دور ..... نمیدونم باید چیکار کنم کجا بریزمشون.. تو همین اشعالی های بزرگ تو خیابون بریزم ؟

نمیخوام به مامان بابامم بگم چون عشف اینن وسیله های کهنه رو نگههداری کنند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببر مغازه هایی که شبیه سمساریه ظرف کهنه ودست دوم میخرن یا بهشون بفروش یا بجاش وسیله ای که دوست داری بخر مثلا قابلمه و تابه نو دارن کتری قوری سینی قابلمه رویی از این بزرگا کاسه و این چیزا

بریزی دور واسه چیببر رویی فروشی تعویضشون کن

راستس پامانم اون قدر وسیله کهنه جمع کردا فقط میخوام یه جوری بندتزمشون دور مینرسم پیداشون کنه بگه نندتز.. با اینکه هیچ وقت استفاده نمیشن 😭

راستس پامانم اون قدر وسیله کهنه جمع کردا فقط میخوام یه جوری بندتزمشون دور مینرسم پیداشون کنه بگه نند ...

عزیزم ببر بازار رویی فروشا 

نو براش بخر خوشحال میشه

جانم حسین❤️

عزیزم ببر بازار رویی فروشا نو براش بخر خوشحال میشه

درسته مرسی عزیزم.. فقط اینکه خیلی کهنه و قدیمی هستند ... مشکلی نداره ؟ ظرف و طروف پلاستیکی رو نمیخرن که ؟ فقط قابلمه...

البته جسترت به پامانم نشه.. واقعا کلی قابلما نو داره ولی کلا اهل دور انداختن چیزی نیست‌.. خونشونم بزرگه اشپزخونه ۶۰ متره ... نصفش و انباری کرده

درسته مرسی عزیزم.. فقط اینکه خیلی کهنه و قدیمی هستند ... مشکلی نداره ؟ ظرف و طروف پلاستیکی رو نمیخرن ...

رویی هرچقد کهنه باشه میخرن

لاکی هارو هم کهنه خر میخره

آره مامانا چیزاشون واسشون عزیزن😁😁😁

جانم حسین❤️