2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممکنه بعد ی مدت درست بشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شکات بی دلیل بوده؟

مثلا عین دیوونه ها برداشتم گوشیش رو چک کردم اما هیچ کاری نمرده بود اما از ۳سال پیش که من تو زندگیش نبودم و دوست دختر داشته دیدم رفتن مسافرت یا عکس نوشته های غمگین داشت خیلی ناراحت شدم و بدبرخورد کردم باهاش

با هم منطقی صحبت کنید ،بدون بحث و دعوا

حس میکنم هیجان پرخاشگری داره و هرموقع صحبت میکنیم میکشونه به دعوا نمیدونم چه کار کنم بعضی وقتا میگم کاش گیر نمیدادم بهش تا روش بهم باز شه

مثلا عین دیوونه ها برداشتم گوشیش رو چک کردم اما هیچ کاری نمرده بود اما از ۳سال پیش که من تو زندگیش ن ...

عشقم قشنگم خودت داری میگی برای قبل ازدواج بوده.اگه اونو میخواسته میگرفته.برو سمتش محبت کن.ناز کن براش.من خودم بعضی وقتا که گند میزنم موهامو خرگوشی میبندم بچگونه رفتار میکنم چون میدونم خوشش میاد گول میخوره😂😂😂😂

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
عشقم قشنگم خودت داری میگی برای قبل ازدواج بوده.اگه اونو میخواسته میگرفته.برو سمتش محبت کن.ناز کن برا ...

خب خداوکیلی خودت کلاه خودتو قاضی کن 

وقتی بگه من گذشتم تمیز بوده به گند کاری قدیم رو ببینی یا مثلا ببینی با دوست دخترش سفر های خارجی داشته چه حالی میشی ؟

انقد حرص میخورم که خودمو داغون کردم 

الان میگم عی خاک بر سرم نکنه با این گیر ها پاشو کج بذاره خدایی نکرده