2777
2789

وضع مالیمون خوبه ولی بابام یه جوریه که خیلی خیلی ساده میگرده چندبار براش لباس خریدم میذاره تو کمد میگه عیدیا مهمونب میپوشم خودش همش دنبال اینه لباس ارزون بگیره حتی منطقه های پایین شهر یا ۴ شنبه بازار با اینکه من میبینم اون لباس مشخصه ارزونه خودش میگه نه فرقی نداره با اینکه وصع مالی بابام خیلی خوبه چندتا مغازه و خونه و... اینا.. خلاصه من دیگه بهش چیزی نمیگم..  ولی یه پسری بود که خیلی قبلا پیگیرم بود بعد چندهفته قبل  بهم گفت بابات و تو پارک نزدیک خونتون میبینم..میرم والیبال بازی میکنم گاهی میاد پارک و.. گفتم اره و اینا.. بعد کلا دیگه اون اقا زیاد جوابم و نمیده..خود پسره خیلی اهل تیپ و ایناست.. من خدای نکرده هیچ وقت وقت به خودم اجازه نپیدم به تیپ بابام توهین کنم ولی  حس کردم به خاطر این موصوع مثلا فک گرده نمیدونم من تو سطح اون نیستم.. اخه من خودم خیلی به خودم میرسم ..ولی مامان بابام درعین حال که خیلی تمیز و مرتبن.. خیلی خیلی ساده میگردن... به نظرتون مثلا به بابام بگم یکم به تبپش بیشتر توجه کنه.. متاسفانه عقل مردم به چشمشونه .. بالاخره مثلا نمیگن فلانی دخترش اینقدر به خودس میرسه به باباش یه توجه نمبکنه که فلان لباس و بپوش و اینا؟ من زیاد به مامان بابا اصرار نمیکنم چی بپوشن  میخوام راحت باشن.. ولی احساس میکنم بابام دیگه یکم داره زیاده روی میکنه حتی من لباساش و بردم اتوشویی ۵۰۰ تومن دادم با اینکه براش پولی نیست گفت چرا دادی و الکی پول میگیرن .. دیروز لایکای اون پسر و که ازش خوشم میومد زیر عکسای یکی از دوستام دیدم با اینکه با اون دختر تو یک سطحیم و من حتی بتحصیلاتم بالاتر از اونه.. اون پامان باباش خیلی شیک میگردن ... خانوادش .. و به نطرتون بهتر نیست پدر و مادر یکم به خاطر بچه هاشون تفکرات قدیمیشون و عوض کنند ؟ بابام از دوستس میگه که فلانی دوتا پاساژ داره لباساش شبیا کارگراست  اصلا مولدار واقعی تیپ نمیرنه ولی  نمیدونم کلا کاری به کار مامان بابام نداشته باشم یا چیزی بگم