زرده تخم مرغ : سه عدد
وانیل کمی .بکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
پودر قند : 80 گرم یا سه قاشق سوپخوری
ارد سفید : یک قاشق غذا خوری
گردو : یک مشت یا 50 گرم.

اول زرده ها و وانیل و پودر قند الک شده رو باهم مخلوط ده الی دوازده دقیقه بزنید تا سفید بشه

.
بعد ارد و بکینگ پودر و الک کنید به همراه گردو اضافه کنید و هم بزنید به اندازه نصف قاشق چایخوری بریزید تو سینی که کف و کاغذ روغنی انداختید.
نکته ها .
زرده حتما سرد باشه وگرنه پف نمیکنه
فر رو اول با دمای 180 خوب داغ کنید بعد حرارت و رو بزارید روی 120 درجه تا پف کنه
زرده کمتر از ده دقیقه نزنید چون بوی تخم مرغ توش میمونه
میتونید از هل یا زعفرون استفاده کنید.

.
حرارت 120 درجه باشه به مدت یک ربع زیرش نباید تغییر رنگ بده
اگه زود از فر بیارید بیرون پفش میخوابه و هنوز توش خام هست.

.

.

.
مواد کوکی ترک هم همینه تقریبا برای همین باهم گزاشتم اینجا.
زرده سه عدد.
وانیل کمی
پودر قند سه قاشق غذا خوری
ارد ذرت یک قاشق ( میتونید از ارد سفید هم استفاده کنید)
پودر کاکاعو یک قاشق
چیپس شکلاتی : یک مشت
زرده و پودر قند و وانیل ده دقیقه بزنید بعد بقیه مواد و اضافه کنید با قاشق چایخوری بریزید توی سینی با حرارت 150 به مدت ده دقیقه.

.

.

.

نوش جون