2777
2789
عنوان

شیرینی پفکی و تَرَک شکلاتی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 10190 بازدید | 138 پست
اول بزار روی 180 تا کاملا محیطش داغ بشه . بعد بزار روی 120 وقتی تنظیم شد روی 120 یعنی بوقش و زد سین ...

سلام ماریا جون

خانومی من شیرینی پفکی درست کردم ولی سوختن و اصلا خوب نشدن 

یکی اینکه هفت دقیقه با دور تند همزن زرده تخم مرغ هاوپودرقند رو زدم ویکی اینکه همون لحظه که میخواستم شیرینی هارو بذارم داخل فر همون لحظه درجشو120 کردم و بعد یه ربع دراوردم دیدم کاملا سوختن و خشکن😢خوشحال میشم راهنمایی کنی علتش چیه استاد😢

اینم عکسشه


شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
سلام ماریا جون خانومی من شیرینی پفکی درست کردم ولی سوختن و اصلا خوب نشدن  یکی اینکه هفت دقیقه ...

سلام عزیزم .ممنون که بهم لطف داری . همه مراحل و درست انجام دادی فقط درجه فرت زیاد بوده . ازین درجه ای که گزاشتی سی الی چهل تا کم تر بزار درست میشه .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ماریا جون خانومی من شیرینی پفکی درست کردم ولی سوختن و اصلا خوب نشدن  یکی اینکه هفت دقیقه ...

همیشه برای شیرینی ها عزیزم چون فرها مختلفه اول یکی دو تا دونه رو بزار توی سینی ببین چه جوری میشه میزان پخت و درجه شو مثل الان که دیدی زیاده کمش کن تو دفترت یاد داشت کن که با فر من فلان تایم باید بزارم یا فلان درجه خوب درمیاد .بعد کل شیرینی های بعدی تو با همون درجه بپز که میزان خرابی کارت کم بشه . حیفه تو این گرونی انقدر زحمت کشیدی خراب شد .من خودمم همیشه بار اول شیرینی که میپزم یکی دو تا دونه اول میزارم ببینم ایراداتشو 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
همیشه برای شیرینی ها عزیزم چون فرها مختلفه اول یکی دو تا دونه رو بزار توی سینی ببین چه جوری میشه میز ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتی وجواب دادی

حتما رعایت میکنم این نکاتو 🌹🌹

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
خیلی ممنون که وقت گذاشتی وجواب دادی حتما رعایت میکنم این نکاتو  🌹🌹

فدای تو .کاری نکردم عزیز

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

سلام ماريا جونم من امروز ميخوام اين شيريني پفكي گردويي را درست كنم اما پودر قند ندارم 

ميتونم شكر را أسياب كنم به جاي اون استفاده كنم ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
سلام ماريا جونم من امروز ميخوام اين شيريني پفكي گردويي را درست كنم اما پودر قند ندارم  ميتونم ...

سلام گلم .اره عزیزم.  حرارت و فقط بزار روی 130 درجه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام گلم .اره عزیزم.  حرارت و فقط بزار روی 130 درجه

چشم خوشگلم حتما اول رو ١٨٠ بعد ١٣٠ طبق دستور 

😍

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چشم خوشگلم حتما اول رو ١٨٠ بعد ١٣٠ طبق دستور  😍

نه از همون اول رو 130 بزار . تغییر نده 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نه از همون اول رو 130 بزار . تغییر نده 

كاش زودتر ميخوندم 

من طبق دستور اول درست كردم اول گذاشتم ١٨٠ بعد ١٣٠ الان شده اين 

طعم اصليش خوب شده ها ولي مامانم ميگه يكم طعم أرد توش حس ميشه فكر كنم بايد بيشتر بپزم تا دستم بياد يكم هم شيرينش كم بود فكر كنم فرق قاشق سوپخوري و چاي خوري را نميدونم 😁😆

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
كاش زودتر ميخوندم  من طبق دستور اول درست كردم اول گذاشتم ١٨٠ بعد ١٣٠ الان شده اين  طعم ا ...


قیافش که خوشگله فقط بیشتر بپز یا شایدم یه ربع نزدیش چون هنوز رنگش زرده . طعم ارد هم نداره اصلا. خودمم تا حالا اینجوری درست میکردم امسال از همون اول رو 130 گزاشتم راضی تر بودم .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
قیافش که خوشگله فقط بیشتر بپز یا شایدم یه ربع نزدیش چون هنوز رنگش زرده . طعم ارد هم نداره اصلا. خودم ...

اره قيافش خيليً خوبه 😅 

من همون ١٥ دقيقه زدم اما فكر كنم چون تو كانوكشن ماكرو هست ٢٠ دقيقه بزارم ترد تَر بشه 

شايدمً طعم أرد نيست يكم شيرينش را كم زدم و نپخته بوده كه اينطوري حس كرديم چون مال بيرون كه ميخوردم تا ميرفت تو دهن اب ميشد اما اين اينطوري نبود انگار جويدن ميخواست 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اره قيافش خيليً خوبه 😅  من همون ١٥ دقيقه زدم اما فكر كنم چون تو كانوكشن ماكرو هست ٢٠ دقيقه بز ...

مال قنادی ها اخه از پودر زرده استفاده میکنن و شکر زیاد . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792