2777
2789
عنوان

خاله ی شوهر...

765 بازدید | 46 پست

چند سال پیش که باشوهرم دوست بودیم شوهرم همیشه میگفت که دخترخالش خیلی دوسش داره.منم همه ی حرفارو پیش دخترهمسایمون میگفتم.بعدا که بهم رسیدیم ونامزد شدیم همون خاله خیلی منو دوست داشت ومنم اصلا یاد حرفای شوهرم و دوس داشتن دخترخاله نبودم.چندماه ک گذشت پسر همون خاله قصد ازدواج داشت منم دوستم که دختر همسایمون بود رو معرفی کردم.چون از نظر من خیلی دختر نجیب و آرومی بود.اما از وقتی که نامزد شدن تمام مدت از من بد میگفته پیششون وحتی از احساس دخترخاله ی شوهرم هم گفته بود.بعدا که خاله اش به من گفت تقریبا رابطمونو خیلی کم کردیم.ولی خالش به شدت از من متنفره.من الان ماه آخر بارداری هستم.شنیدم ک کلی مادرشوهرمو دعوا کرده که چرا من برای اسباب کشی کمکشون نرفتم و درسته که باردار بودم ولی میتونستم ی دستمال کشی ساده رو انجام بدم و کلی حرفای دیگه.دائم تو جمع های خانوادگی منو خراب میکنه و عروس خودشو بالا میبره.نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم.چون همش مقصر من بودم.دختر همسایمون ازنظر مالی خیلی ضعیف بودن وهمیشه دعا میکرد شوهر پولدار داشته باشه منم از سر دلسوزی اون کارو کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، اصلا آدم حسابش نکن، وقتی درباره شما حرف میزنه، بهش بگو واقعیت تلخه، پس قبولش کن، دروغ نگفتم، آنقدر هم عروست رو بالا نبر میخوره زمین حوا میره😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
دستت نمک  نداره خواهر

الان رابطم با عروسش در حد یه سلام واحوالپرسیه ولی از خاله شوهرم ناراحتم که دائم میخواد بین من و مادرشوهرمو بهم بزنه.جوری که مادرشوهرم برا خوته تکونی اومده بود کمکم میترسید که خبردار شه

تیکه بهش بنداز حرص بخوره،تا یاد نگیره بهت حرف بزنه، چیزی که عوض داره گله نداره 

وقتی روبرو همدیگرو میبینیم انقد بامن گرم میگیره و خوش برخورده ولی حرفایی که همه جا پشت سرم میگه رو به گوشم میرسونن

وقتی روبرو همدیگرو میبینیم انقد بامن گرم میگیره و خوش برخورده ولی حرفایی که همه جا پشت سرم میگه رو ب ...

ببین چقدر ترسو هست که جلوت جرات نداره حرف بزنه، جلو هرکی که دربارت بد حرف میزنه، بهش بگو رو در رو کنیم، چند بار اینکارو کن تا رسول بشه دیگه حرفش بخر نباشه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
دخترهمسایه برااینکه  بیشتر تودلشون جابازکنه خودشیرینی کرده...دختریه پررو.حالشو بگیر

خودش خیلی پشیمون شد چون فکر نمیکرد یه روزی خاله ی شوهرم به روم بیاره و بگه دختر من حسی به شوهر تو نداشته.وقتی که این حرفو زد دوستم رنگش پرید و لال شد و شوهرم کلی بارش کرد و گفت تو به چه حقی حرف انداختی پشت سردخترخاله من