2777
2789
عنوان

حکم جلب شوهرنجس را دارم

197 بازدید | 8 پست

سلام برای پیش قسط مهریه حکم جلب شوهرنجس را دارم .دیروز صبح خونه ننه اش رفتیم در را بازنکرد .دیشب به خونه یکی از برادراش مشکوک شدم وتوی کوچه با دست زد روی صندوق عقب ماشین ودادمیزد برید ازاین کوچه . امشب درب خونه خواهرش رفتیم پلیس گفت همسایه ام بیا دررا بازکن ولی نیومد قفل ساز در را اومد بازکنه سریع اومدند پشت دررا انداختند . برادرشوهر نجس سریع خودش را رسوند اونجا به کلانتری وگفت خواهرم ترسیده دررا بازنکرده وبیاید باهم بریم داخل بگرد خونه را پلیس هم بهش گفت خودت خری فراریش دادین ما خر نیستیم ووارد نشد گفت امشب فراریش دادین 

خونه ننه اش ظهر رفتیم هیچکس داخل نبود دوشب هست خونه پسرش ودخترش  ننه اش وشوهر نجس میرند باهم می‌خوابند.  محله ماهم همه همدیگه را می‌شناسند وتوی کوچه شلوغ شده بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راحتم خداروشکر بچه ندارم ولی موندم تا کی میخاد قایم بشه

حسابی چیزی ندارن مسدود کنی

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

حساب هاش خالیه نمیشه

چیزی نداره. ملکی رزمینی. ارثی

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

داره توقیفه ولی پیش قسط مهریه ام را باید بده فراری شده

از همون توقیفی ها بگیر