2777
2789
عنوان

حالم بده💔

78 بازدید | 8 پست

حتی مامانمم بهم میگه قیافت شبیه معتادا هستش من همیشه سعی میکنم بیخیال باشم ولی نمیشه همسایه هم میگفت فقط قیافت چشات قشنگه بقیه یا کجن یا دیگه جاش نیست بگم😭

دوست دارم بمیرم همه ی همسنای من شکل بهتر و خوشگل تری دارن و حتی بعضیا خیلی خوبن انگار اون قیافشون واقعا بزرگانه نشون میده و انگار قیافشون همون چیزیه که دوست دارن باشن و انگار ماله بعد بلوغشونه(حتی توی بلوغن) اصلا از ترس اینکه خوشگل ببینم بیرون نمیرم همش توی خونم افسردگی گرفتم

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

خاله هام میگن خوشگلی ولی میدونم فقط برای اعتماد به نفسمه وگرنه یه روز یکیشون گفت اینطوری شوهر برات پیدا میشه اصلا حتی دوست ندارم خاله هامو ببینم میگم از طعنه میزنن خجالت میکشم

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟

تقریبا ۱۴

تقریبا ۱۴

خب طبیعی 

یچیز میگم بهت بعدا سنت بره بالا متوجهش میشی آدمی که تو سن بلوغ از همه چیش ایراد میگیره حتی اون خوشگلاش ینی کلا از لوارض بلوغ که رو همه چیت حساس میشی 

بعد حالا تو بلوغ یسری تغییراتم هست که بیشتر آدم زشت میکن 

سن بلوغت بگذره این فکراهم میره کنار 

خب طبیعی یچیز میگم بهت بعدا سنت بره بالا متوجهش میشی آدمی که تو سن بلوغ از همه چیش ایراد میگیره حتی ...

میگن بعد بلوغ قیافه عوض میشه ولی نه زیاد تهه چهره عوض نمیشه واقعا افسردم 

گفتم که این افکارت برا بلوغت که من فلانم بیسارم بلوغت تمام بشه این افکارتم تمام میشه

اها مرسی