2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

59 بازدید | 7 پست

من مادرم بین منو خواهرم خیلی فرق میزارع همیشه ! حتی الان که اون ازدواج کرده ! شما بودی ناراحت نمیشی در صورتی که من بیشتر حتی بهش توجه میکنم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشدم ولی چاره چیست خیلی از خانواده هافرث میزارن بین بچه هاشون‌که دلیل اختلاف بین بچه هاهم‌میشه

من خیلی ناراحت میشم پدرم که زنده بود اصلا بهم محبت نمی کرد بیشتر به اون توجه میکرد 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خب توام بهش توجه نکن همیشه با بقیه عین خودشون برخورد کن

می‌دونی چیه من خودم بخوام نمی تونم؛ اما سعی میکنم ؛ عقده ای منو باور آوردن دلم میخواد یکی بهم توجه کنه ؛ تازه من نمزادی هم بهم خورده! اینقدر حالم بده اینقدر نیاز به توجه دارم که دارم عقده ای میشم 

منم خیلی وقتا اینجوریم 

اینقدری تو خانواده کم توجهی دیدم که حتی بعضی اوقات به افراد دیگه ای که زندگی خوبی دارن و اصلا عقده ای نیستن حسودیم میشه حالت کاملا درک میکنم ولی بنظر خودت چاره چیه؟ اگه فکر میکنی حالت خیلی بده سعی کن با یکی از دوستات یا کسی که باهاش راحتی درد و دل کنی شاید اینجوری یکم سبک بشی 

منم خیلی وقتا اینجوریم اینقدری تو خانواده کم توجهی دیدم که حتی بعضی اوقات به افراد دیگه ای که زندگی ...

واقعا نمیدونم میگم برم برای خودم زندگی کنم مستقل تنها