2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مه ناوانم ارا هر چی کر لر امایه تیرون زرتی زن تیرونی ماوازن مگر دخترل منطقه خومو چشونه هه

چون دلشون بزرگه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

کاش مردم ایران تعصب بیش از حد رو روی قومیت ها بزارن کنار و عاقلانه و بر اساس واقعیت نظرشون رو بگن هیچ قومی عالی نیست باید رفت و آمد کنی تا ببینی فرهنگ و تربیت اون خانواده در چه سطحی هست بعد تصمیم بگیری 

کاش مردم ایران تعصب بیش از حد رو روی قومیت ها بزارن کنار و عاقلانه و بر اساس واقعیت نظرشون رو بگن هی ...

درسته

ما کلی میگیم درواقع. بررسی جزییات دیگه با خودِ اسی هست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

راستی اگر قصدت ازدواج حد و حدودت رو از اول مشخص کن 

و البته خیلی مهمه خودتم خونگرم مهمون نواز باشی چون ماها رفت و امدمون زیاده خونگرمیم چشم هم چشمیم نداریم 

یکمم ساده ایم صاف هرچی میشه تعریف میکنیم پنهان کاری صفره...

ولی حد و خحدودت رو از اول بگو شرایطتتو کامل بگو 

بسنج معمولا دست و دلبازن اما خب بازم خیلی به خانواده ربط داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اره دیگ

بعدم لر ها طایفه طایف ان لک با لر فرق داره که اونام طایفه طایفه هستند ..لرو لک باهم اوکی نیستند الان نمیدونم چون بچه بودم اونجا زندگی میکردم دیگه بیشتر از ۲۰سال تهرانم نمیدونم خود اونجا چه خبره 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....