2777
2789
عنوان

امروز.....

136 بازدید | 11 پست

تولدمه

ولی حس خوبی ندارم

با شوهرم لج کردم گفتم حق نداره برام چیزی بخره یا تولد بگیره

همش بغض تو گلومه 

خیلی تنهام

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم.چرا لج اخه؟ پاشو یه دوش بگیر یه اهنگ شاد بزار کیک بخرین امروز روز شماست نزار هیچی خرابش کنه

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

خیلی چیزا.بدهیاش

فروختن ماشینمون 

وقت واسم نمیزاره همش سرکاره ولی آخرش کلی بدهکار

فقط واسه اینکه از سرش باز کنه بهم پول میده بجای کادو

منم واقعا خستم دلم میخواد ۱خرده واسم ذوق به خرج بده

دم عید نه چیزی خریدم نه ذوق تولد دارم نه ماشین داریم که فکر مسافرت باشم

با بچه کوچیک تنها نمیتونم برم تو خیابونای شلوغ خرید شوهرمم که اصلا وقت نمیزاره برامون

دلم میخواست بریم آتلیه عکس بندازیم ولی هنوز هیچی نخریدم

بی پولی و بدهی و... ما هم داریم، بی ماشینی، شب عیدی واقعا سخته. منم غر میزنم بهش میگم زندگیمون سرد ...

من نمیتونم دلم براش بسوزه واسه اینکه با داداشش شریکه ولی اون اصلا به فکر نیست که بدهکارن فردا هم دارن میرن مسافرت

ولی شوهرمن همش داره میدوئه 

من نمیتونم دلم براش بسوزه واسه اینکه با داداشش شریکه ولی اون اصلا به فکر نیست که بدهکارن فردا هم دار ...

خیلی سخته،کاش جدا بشن

شوهر منم کارش از داداشش جداس ولی همش هواشو داره هی میگ کوچیکتره و کسی رو جز من نداره و... در صورتیک من میبینم برادرشوهرم بجای پول جمع کردن از من ک خانمم بیشتر ب فکر تیپ و... ب شوهرم میگم اینقد ک بفکر اونی بفکر من نیستی

ولی در کل انگار بعضی این مردا بالاخره یجا باید یچی داشته باشن ک لج ما دربیاد و ناراحت باشیم.

من ازدواج دومم هم هست واس همین میگم زیاد سخت نگیرم انگار زندگی همینه دیگ باید یکاری کنم آرامشم حفظ بشه.

واس سالگرد ازدواجمون مثلا خودم کلی یادآوریش کردم و گفتم چی میخوامو... ک یادش نره تو ذوقم نخوره