2777
2789
بیا برات گاو جدید بخرم

🙂💔...همون قدیمیا رو دوست داشتم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

🙂💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نه همینطوری که بقیه به من گفتن من روی توهم کراش هستم من گفتم نه تا دل تو نشکنه حالا هم فشاری روت نیس ...

نفهمیدم🥲یعنی کراش نبودی رو من؟

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

چرا من فکر کردم ....اصن بیخیال خوابم میاد😑😑

شب بخیر عمو

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

ن داشتم کامنتای دخترخاکستری رو میخوندم رسیدم ب پست تو شرم کن حیا کن بسه دیگه🤣🤪

خخخخخ باشه باشه دیگ مغزم یازی نمیکنه سر جدتون بخوابین

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

نفهمیدم🥲یعنی کراش نبودی رو من؟

واییی نه بودم و هستم

گفتم همینطوری که بقیه به من پیشنهاد دادن اما من رد کردم

تا دل تو نشکنه و پیش تو باشم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

💔حال ندارم گاو های من دیگه گاوهای قدیمی نیستن

جدید شدن؟

قدیمی هارو میارم برات‌

چرا من فکر کردم ....اصن بیخیال خوابم میاد😑😑

شبخیز مجدد

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

جدید شدن؟قدیمی هارو میارم برات‌

🙂اون قدیمیا گذشت

💔موند سال پیش

🙂💔...همون قدیمیا رو دوست داشتم

بیا همونا رو درست کنم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بیا همونا رو درست کنم

۱ سال گذشت🙂

واییی نه بودم و هستمگفتم همینطوری که بقیه به من پیشنهاد دادن اما من رد کردمتا دل تو نشکنه و پیش تو ب ...

آهان🥲خب نه رو من از اولم فشاری نبود ولی من واقعا عاشقتم💕💕💕💕

🙂اون قدیمیا گذشت💔موند سال پیش

خب میارمشون اینجا