2777
2789
شما روی هم کراش میزنید واقعا خوشبحالتون😭

همونجوری که تو رو آرزو کراش زدی خببب

رو من کراش نزدی

من گریه کردم؟😭😭😭

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ این حرف نزن خدا درد و داده طاقت بیار درمونشم میده وقتی ببینه هیچ جوره آروم نمیشی خودش میبرتت

😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نه خدا هم درکم نمیکنه واقعا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ولی خداروشکر آرزو جان فکرشون پیش نمیدونم کدوم آقایی بود😐🔪🤧💔😔نه دیکه من پیر شدم کراش نیستم

اههههه یعنی این کراش بازی دهن منو سرویس کرد😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دورت بگردم

خدا نکنههه دور من نگرد من دورت میگردم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سلام الیییی جووون

😘

کلافه م 

محسن سه تا دیسکش بیرون زده کلا نمیتونه کار کنه دکتر گفته فعلا چند ماه کار نکنه بعدم که شغلش رو عوض کنه 

اخه این کار نکنه از کجا بیاریم خرج کنیم خودمون به جهنم 

هزینه دکتر محسن و مهرسام از کجا 

بخدا دلم داره میترکه هیچ راهی نیست 

باور کن فکرهای بدی میاد تو سرم 

دعا کن بخیر بگذره

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

واویلا چ بد

اها اره

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

همونجوری که تو رو آرزو کراش زدی خبببرو من کراش نزدیمن گریه کردم؟😭😭😭

نههه آرزو رو یه نفر دیگع کراش زده😔😔💔💔💔💔شکست عشقی به فوق درجه یک

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ولی خداروشکر آرزو جان فکرشون پیش نمیدونم کدوم آقایی بود😐🔪🤧💔😔نه دیکه من پیر شدم کراش نیستم

منم پیر شدم همه میگن به نظر میاد ۲۵ سالت باشه😭😭😭😭

اههههه یعنی این کراش بازی دهن منو سرویس کرد😂

😔😔😔😔😔🔪🔪🔪

😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نه خدا هم درکم نمیکنه واقعا

این حرف نزن ععععع بشین ی استغفرالله ی چیزی ی صفحه قران ب جا پست گذاشتن

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

خدا نکنههه دور من نگرد من دورت میگردم

خدا نکنهه

نههه آرزو رو یه نفر دیگع کراش زده😔😔💔💔💔💔شکست عشقی به فوق درجه یک

دیکه حقت بود من چیکار کنم🥲

میخواستی رو خودم کراش بزنی

منم پیر شدم همه میگن به نظر میاد ۲۵ سالت باشه😭😭😭😭

😭😭نه تو باز خوبی بهم میگن بهت میاد ۴۰ سالت باشه دیگه رد دادم