هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خب اول نظرمو راجع ب حدیث بگم چقددددد خوشگله کثااااافت یعنی درجه یک عالی ادم عکسشو میبینه کارش ب جاها باریک میکشه خخخخخ نداشتت میزنه بالا ،🤣🤣🤣🤣🤤🤤🤤🤤جدی جدا از شوخی خیلی درحه یک بی نقص و خوشگل بود
abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....
abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....
یادمه چندباری بهم گفتی ک زشتی😑اخه دختررر تو کجا زشتییی اخهب این قشنگیییی😍😍😍😍
دیگه از بچگی اینقد بهم گفتن زشت من باورم نمیشه
فقط همسرم بهم میگه خوشگل
وگرنه حتی مامانمم بهم میگه زشت دماغ گنده
باورت میشه،🤣🤧
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️