2777
2789
در چه حالی😂

هیچی نماز خوندم ریلکس کردم رو تخت گفتم ساعت چهار دیگ گوشی میذارم کنار میخوابم 

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین التماس دعا

قربانت عزیزم 

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اصلااااااا

عه 

من یه هفته خونه ی عموم بودم دیشب اومدم 

اون یکی عموم که روحانیه چند روز دیگه میاد خونمون بریم خونه ی عمو کوچیکم 

امشب زنگ زده میگه میخوام بیام خونتون با هم هندی برقصیم 😂😂

❤️

عموی بزرگم با زن عموم تو خیابون بوده بعدفکن منم اینور خیابون منتظر تاکسی اونوقت چی متاهلبعد عموم ب ز ...

تو رو میگفته با ادب؟؟؟؟ بگو بیاد از من بپرسه خخخ

ن ب جان تو من تو واقعی خیلی باادبماصلا نگم برات🤣

حالا من چادری نماز خوون محجبه مذهبی روزه میگیرم روضه میرم اینا طبیعیه دیگ

حالا من چادری نماز خوون محجبه مذهبی روزه میگیرم روضه میرم اینا طبیعیه دیگ

ع خوشبختم

منم چادری محجبه

نماز میخونم روزه میگیرم

روضه میرم

🤣

••love ᥫ᭡ you••᯽----•----᯽••love ᥫ᭡ you••᯽----•----

ع خوشبختممنم چادری محجبهنماز میخونم روزه میگیرمروضه میرم🤣

مرگ من ،😮😧😳😳😳 لعنتی ،🤣🤣🤣

والاولی ب تو نمیاد اهل راه مستقیم باشی🤣

کثااافت من دارم از پا سجاده میام عبضیییی خخخ

هست 😂😂با من خیلی شوخی میکنه میگه قول بده اومدم خونتون نشاشی رو من 😂😂وقتی با هم تو جمعیم همه فقط ...

چقد باحاله

شمارشو بده ب من زنگ بزنم واس نماز صب بیدارش کنم🤣🤣🤣🤣

••love ᥫ᭡ you••᯽----•----᯽••love ᥫ᭡ you••᯽----•----

2790
2778
2791
2779
2792