2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
خدا درستش کرده الان آرومم آرامش دارم دلم آرومهامید دارم و من با کمک خدا تونستم بار دیگه پاشم من همیش ...

عزیزم چرا اینطوری فکر میکنی تو بهترینی❤️ببخشید میپرسم مامانتون چجوری از دنیا رفتن؟

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

عزیزم چرا اینطوری فکر میکنی تو بهترینی❤️ببخشید میپرسم مامانتون چجوری از دنیا رفتن؟

نه عزیزم اشکالی نداره 

مادرم وقتی بچه بودم سرطان سینه داشت 

و سال ها شیمی درمانی میشد و بعد چندین سال ریه اش

مشکل پیدا کرد و حالش بد شد در حدی که خون بالا میاورد چند روز بستری بود تو بیمارستان حالشم بهتر بود اولین و آخر باری که اجازه دادن ببینمش بهمون گفتن بیمارستان یسری امکانات نداره و انتقال دادن بیمارستان دیگه که واقعن اینجا به ق

تل گاه معروفه چون خیلیا اونجا مر.دن  کسای که با پای خودشون رفتن متاسفانه بزرگترین بیمارستان شهره اجازه نداشتم من برم من با تلفن حرف میزدم الکی الکی گفتن کرونا داره در حالی که ریه اش مشکل داشت اونو بردن بخش کرونا و همچی بدتر شد چیزی نمیتونست بخوره و بعد یک هفته از خواب پا شدم بابام نبود دایی و زنداییم بودن که با چک کردن گوشی فهمیدم مامانم فوت شده و خیلی سخت بود باورش ۲ هفته به عید عید ۴۰۱

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه عزیزم اشکالی نداره مادرم وقتی بچه بودم سرطان سینه داشت و سال ها شیمی درمانی میشد و بعد چندین سال ...

وای عزیزم خدا رحمتش کنه به شما هم صبر بده خیلی سخته عزیزم بلاخره مادر به بچش حس میده من جای شما بودم زنده نمیموندم 😔ممنون از توضیح خوشگلم نگران نباش✨️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

وای عزیزم خدا رحمتش کنه به شما هم صبر بده خیلی سخته عزیزم بلاخره مادر به بچش حس میده من جای شما بودم ...

درسته مرسی عزیزم 

منم مثل تو فکر میکردم زنده نمیمونم اما آدم وقتی مجبور باشه 

قوی میشه 🧡

❤️☺️آخی گلم خیلی مهربونیی🥰

😳😳😳😳۶۰سالللللل

آره مگه چیه 

بعضیا دیرتر بچه دار میشن این یه انتخابه

و چیز عجیبی نیست اینطور عجیبه اما پدر من تو دهه ۴۰ سالگی زندگیش بچه دار شده و عجیب نیست الان اکثر آدمای متاهل بیشتر سلبریتی ها که تو دید همه هم هستن حتی یا ۵۰ سال هم هنوز آماده نیستن واسه بچه دار شدن زندگی هر کس پیچیدگی و مشکلات خودش رو داره شاید در نظر تو ۶۰ سال خیلیه و نظرت محترمه اما اینو وقتی ۶۰ سالت شد از خودت بپرس شاید نظرت تغییر کنه چون سن خیلی زود تر از این حرفا میگذره اگرم منظورم فاصله سنیه که پدر من واقعن شبیه ۴۰ ساله هاست پیر نشون نمیده یه چروک هم نداره چون ۶۰ سال پیر نیست سرچ هم کنی مطلع میشی و پدر من خیلی بهتر از پدر های بنظر جوون ۳۰ سالی بچه داری میکنه و لااقل سلامت روان و محبت کافی دارم و بنظر من من بهترین پدر دنیا رو دارم 

شما هم نیاز نیست تو همه ای تایپک های من شرکت کنید 

من اینجا دنبال مخاطب ثابت برای داستان هام نیستم 

شاید که نه قطعا محیط اینجا برای خانوم هاست و من خوش ندارم آقا بیاد تو تاپیکام