2777
2789

بچه ها من دو ماهه بیکار شدم حتی پول لیزر ب زور میدم از مامانم میگیره اصلا نمیگه این بیکار شده براش پول بفرستم حتی شارژ هم نمیزنه برام قبلا حقوقش بهم می‌گفت وقتی بهش میدادن الان نمیگه نمی‌دونم چرا اینجوری شده یعنی مادرش پرش کرده یا تقصیر خودشه چه رفتاری کنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ادما تو شرایط سخت خودشونو نشون میدن

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بنظرم بگو .نگی عادت میکنه تو زندگی مشترک اذیت میشی من الان همین حالمنامزدی اینا هیچی ازش نمیخاستم .ع ...

مثلا چطوری بگم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
چیکار. کنم بنظرت بهش بگم

چند جا امتحانش کن اگه رد شد قشنگ به روش بیار ببین چی میگه.. اگه واقعا خسیس باشه به این راحتیا درست نمیشه.. بابای من یه عمره همون خسیسی که بوده هنوزم هس

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

مثلا چطوری بگم

مثلا اگه چت میکنین تلگرام

جوابشو نده بگو وای شارژم و اینترنتم تموم شده بود نتونستم بهت پیام بدم

یا رک بگو عزیزم اینترنتم تموم شده برام می‌خری 

یا بگو من کارتم کار نمیکنه الکی😜برام تو بخر