2777
2789

من مجردم و واقعا خسته شدم از صبح ک بیدار میشم بیکار تا شب ، کلاسی چیزیم نیست که برم

میخام حداقل تا مدرسه باز شه مفید باشم

درس میخونم

باشگاه میرم 

کارای خونه انجام میدم 

کتاب میخونم

سفارشی باشه انجام میدم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

غذا درست میکنم خونه رو تمیز میکنم میام نی نی سایت ستاره شمالی‌نگاه میکنم میرم حموم و بعدم میخوابم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه دارم بهترین مارک اینه که تا ۱۱ میخابم بیدار میشم نمی کاری میکنم شوهرم ناهار میخوره بعد دوساعت استراحت خلاصه بچها دوباره میخابن بعد عصر خیلی کسل میشم دم عصر چاره ای نیست

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

درس چی بخونم الان تابستونه رشتمم گرافیک درس نداره که بخونم

من موارد غیر درس گفتم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من بچه دارم بهترین مارک اینه که تا ۱۱ میخابم بیدار میشم نمی کاری میکنم شوهرم ناهار میخوره بعد دوساعت ...

اره واقعا آدم دیوونه میشه خیلی روزا بلنده کلافه شدم

من دانشجو ام ریاضی تمرین میکنم تابستونا ک‌پایم قوی بشه 

شوهرمم از سر کار میاد اونم داره برای آزمون نظام مهندسی می‌خونه با هم می‌شینیم درس می‌خونیم. 

بعضی وقتا کسل میشم یه ظزفی می‌شورم یه چایی می‌ریزم میارم دوتایی می‌خوریم یا بعضی شبا میریم پارک بدمینتون بازی می‌کنیم (۲۰دقیقه سر کوچه)

البته به مشکل می‌خوریم اخم و تخم می‌کنیم قهر می‌کنیم با همدیگه من گریه می‌کنم...

بیشتر اوقات من تو خودمم 

اینستاگرام اصلاً ندارم 

این برنامه‌های دری وری مثل فیلم‌های ترکیه‌ای و عشق ابدی و اینا رو که اصلاً نگاه نمی‌کنم 

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡