2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستشم همینه امروز ی حرف مادرشوهرم گفت خیلی بهم برخورد..وفهمیدم فقط خودت وخدای خودت

خانواده شوهر که اصلا برای درد و دل و مسائل زندگی مناسب نیستن حتی اگر خودشون رو به عنوان خانواده خودت معرفی کنن

حتی خانواده آدم هم یه جاهایی از حرفات سو استفاده میکنن و برخلاف ات تموم میکنن داستان رو 

خانواده شوهر که اصلا برای درد و دل و مسائل زندگی مناسب نیستن حتی اگر خودشون رو به عنوان خانواده خودت ...

شوهرم عادت قهر داره ب مادر شوهرم گفتم ک قهر میکنه بچگیشم اینجور بود ..گفت ن حتمن تو احترامش نمیگیری دعواش میکنی ...

شوهرم عادت قهر داره ب مادر شوهرم گفتم ک قهر میکنه بچگیشم اینجور بود ..گفت ن حتمن تو احترامش نمیگیری ...

کاش با شوهرت در میان میذاشتی این مسئله رو که از این عادتش متنفری و نیاز به اصلاح داره 

چون مادرشوهرا میخوان بگن پسر ما ایرادی نداره ایراد از دختره هستش

کاش با شوهرت در میان میذاشتی این مسئله رو که از این عادتش متنفری و نیاز به اصلاح داره چون مادرشوهرا ...

بارها ب شوهرم گفتم تاحالا از خانوادش پنهان میکردم ولی دعوای بدیمون شد با یکی برادراش درمیون گذاشتم ک کاش نمیزاشتم ..مادرشوهرم از بحثمون خبر نداشت .من رو شوخی گفتم ی هو برگشت بهم اینجور گفت..من خیلی احترام شوهرم دارم فقط گاهی شاید غر بزنم سوهرم تو دعوا بدترین حرفا بی احترامیا میکنه ..مادرش ک اینجور گفت اصلا فرو ریختم ..وپشت دستم داغ کردم دیگه هیچی ب کسی نگم