2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درستشم همینه امروز ی حرف مادرشوهرم گفت خیلی بهم برخورد..وفهمیدم فقط خودت وخدای خودت

خانواده شوهر که اصلا برای درد و دل و مسائل زندگی مناسب نیستن حتی اگر خودشون رو به عنوان خانواده خودت معرفی کنن

حتی خانواده آدم هم یه جاهایی از حرفات سو استفاده میکنن و برخلاف ات تموم میکنن داستان رو 

خانواده شوهر که اصلا برای درد و دل و مسائل زندگی مناسب نیستن حتی اگر خودشون رو به عنوان خانواده خودت ...

شوهرم عادت قهر داره ب مادر شوهرم گفتم ک قهر میکنه بچگیشم اینجور بود ..گفت ن حتمن تو احترامش نمیگیری دعواش میکنی ...

شوهرم عادت قهر داره ب مادر شوهرم گفتم ک قهر میکنه بچگیشم اینجور بود ..گفت ن حتمن تو احترامش نمیگیری ...

کاش با شوهرت در میان میذاشتی این مسئله رو که از این عادتش متنفری و نیاز به اصلاح داره 

چون مادرشوهرا میخوان بگن پسر ما ایرادی نداره ایراد از دختره هستش

کاش با شوهرت در میان میذاشتی این مسئله رو که از این عادتش متنفری و نیاز به اصلاح داره چون مادرشوهرا ...

بارها ب شوهرم گفتم تاحالا از خانوادش پنهان میکردم ولی دعوای بدیمون شد با یکی برادراش درمیون گذاشتم ک کاش نمیزاشتم ..مادرشوهرم از بحثمون خبر نداشت .من رو شوخی گفتم ی هو برگشت بهم اینجور گفت..من خیلی احترام شوهرم دارم فقط گاهی شاید غر بزنم سوهرم تو دعوا بدترین حرفا بی احترامیا میکنه ..مادرش ک اینجور گفت اصلا فرو ریختم ..وپشت دستم داغ کردم دیگه هیچی ب کسی نگم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز