2777
2789
عنوان

واقعا به ایم دخترا حسودیم میشه

181 بازدید | 18 پست

دخترایی که تمام دغدغه شون اینه که با کدوم پسر برن بیرون کدومو انتخاب کنن کادو کدومو قبول کنن بزرگترین مشکلاتشون اینه که چی بپوشن شب کدوم کافه برن همش به عشقو حال فک میکنن و خاطر خواه زیاد دارن براشون خرج میکنن اینا واقعا خوشبختن و ازدواج موفقی هم دارن من بهشون نمیگم خراب اینا صرفا تجربه بیشتری داشتن ولی خوشبحالشون من هیچ جوره نمیتونم این مدل باشم الانم ۱۹ سالمه یک روز از عمرم اینجور دغدغه ها نداشتم همش بدبختی بوده

اینا که تهش پوچه آدم خوبه خودش رو بسازه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا که تهش پوچه آدم خوبه خودش رو بسازه

بخدا پوچ نیست کلی زن میشناسم قبلا خوش گذرون بودن الانم ازدواج کردن بچه دارن شوهرشون بهشون پول میده از زنای شاغل و خودساخته بیشتر خرج خودشون میکنن

خیلی از زنا و دخترا هم میبینن لینا کلی خاطر خواه دارن براشون خرج میکنن همش تو عشقو حالن بهشون میگن خراب ولی بنظرم درست نیست اونا انتخاب کردن فقط شاد باشن

بخدا پوچ نیست کلی زن میشناسم قبلا خوش گذرون بودن الانم ازدواج کردن بچه دارن شوهرشون بهشون پول میده ا ...

من خودم دوست دارم تمام اولینام و تجربه هام فقط با یکی باشه که دوسش دارم 🥲

پیچیده تر از آنم که تو بفهمی مرا...

اینا دو روز دیگه سرکوفت میخورن 

مستقل نیستن 

اینا یه جا دیالوگ یادشون میره لو میرن 

اینا دو روز دیگه تو زندگی کلی شریکشون مقایسه میکنن

ممکنه هزار اسی جسمی روحی ببینن 

نمیتونن به شریک زندگیشون متعهد باشن چون به تنوع طلبی عادت کردن 

مهم اینه مستقل باشی و سالم زندگی در کنارش یک رابطه محکم و مطمئن رو تجربه کنی