2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خرج نمی‌دم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفت وایسا بگو برام ماهیانه پول بریز بد عادتش کردی

قبلا این کار رو کرده بودم. گفتم ماهانه باید یه مقدار پول بریزی واسم. ولی این کار رو نکرد. حس میکنم باید برم پیش یه مشاوذ

پول داره و نمیده؟اگه پول کم بیاری چی؟؟ بازم نمیده

بهم میگه هروقت پول کم اوردی بهم بگو. بهش که میگم میگه منم الان ندارم.

یه بار میدونست پول تو حسابمه، اول ماه بود، بعد زنگ زدم گفتم دانشگاهم میشه یه مقدار پول بزنی ساندویچ بخرم برای خودم، گفت مگه خودت پول نداری؟😭 و اخرش هم پول نزد به حسابم😭

شما واکنشت چی بود؟قهر نکردی؟

بارها قهر کردم، گریه کردم، چند روز باهاش سرد برخورد کردم ولی واقعا هیچ فایده ای نداره. هردفعه یه جوری رفتار میکنه و من رو اروم میکنه که باهاش خوب شم ولی هیچ فرقی به حال من نکرده. خیلی خسته شدم.خیلییییی

سلام منم سرزمین یکی دوروزه پیش بحثم شده.چون خودم شاغلم پولی نمیده.توی خونه هم انتظار داره خرج کنم.بیشتر خرجم با خودمه.

ماشین پرونده براش باید چند تا سکه بفروشه بهش فشار اومده میگه من ماشین بخرم که تو بشینی جلوشپز بیای.چقدر یه آدم احمقه.از اول هرچی خریده یا گرفتیم به اسم خودشه.

انشاا... که با مشاوره مشکلت حل بشه

اونی که باید بره مشاوره شوهرشه که نمیره ،این خانوم بره مشاوره جواب مشخصه متاسفانه 🥲

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بهم میگه هروقت پول کم اوردی بهم بگو. بهش که میگم میگه منم الان ندارم.یه بار میدونست پول تو حسابمه، ا ...

حسابتو چک میکنه؟ 

این بار اول ماه یه مقدار پولتو جا به جا کن تو یه حساب دیگه 

یه جوری رفتار کن متوجه بشه که پول تو حسابت نیست 

بعد از چند روز بهش بگو پول ندارم واسم بزن ببین اونجا چیکارمیکنه