افعی_تهران_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3513 عنوان مو بلندا بیاین 79 بازدید | 4 پست برای شستن موهاتون چه شامپویی میزنین و از سرم یا ماسک مو و مراقبت هایی که از موهاتون میکنید بگید.شما هم ریزش مو دارین ؟ چیکار میکنید قطع بشه ریزشش؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂 1404/05/28 | 21:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاعراینده عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 5693 ریزش مو ندارم خیلیی کم شامپو یا سرم خاصی هم استفاده نمیکنم صحت میزنم
jakoii عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 1523 شامپو مورینگا یا پرژک سیر یا سدرصحت زیتون خیلی خوبننرم کننده سانسیلک و سینره خیلی خوبنماسک بدون آبکشی هم مای خوبه روغن مو پنتن محشره قبل سشوار میزنی به موهات نرررررررررم میشه هیچ چربی هم نمیمونه
افعی_تهران_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3513 شامپو مورینگا یا پرژک سیر یا سدرصحت زیتون خیلی خوبننرم کننده سانسیلک و سینره خیلی خوبنماسک بدون آبکش ... جدیدا احساس میکنم پرژک که میزنم میریزه موهام . روغن احیا کننده سینره استفاده میکنم . اینایی رو که گفتی خودت استفاده کردی؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂