2777
2789
عنوان

همه بیاین🥲

104 بازدید | 11 پست

خیلی حس بدی دارم هم خندم گرفت هم واقعا حس خجالت

آقا اون روز داشتیم از بازار برمیگشتیم نزدیک به خونه مادر بزرگ اینام بودیم یهو چشمم خورد به یه پسر انگار همسایه مادر بزرگ اینام بود پیش ماشینش وایساده بود یکم اون ور تر از خونه مادر بزرگ اینام انگار خونشون اونجا بود همین که چشمم خورد بهش یهو سرفه کردم وای خیلی حس بدی بود چشمم به اون پسره بود سرفه میکردم پسره هم نگام می‌کرد الان پیش خودش میگه خیلی خوشگلم منو دیده سرفه کرده😶🤌

یکی دیگه سوتی امروز بود که رفته بودم دنبال خواهرم بدون روسری و یخه تیشرت تنم بود در نصفه نیمه بود منم دویدم بگم خواهرم بیاد تو بعد دیدم دوتا پلیس توی ماشین خوشتیپ بودنا خداییش داره رد میشه الان حس میکنن میگن دختره برای ما دویده بیرون💔😂

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب چیا فکر میکنی!

🤣🤣🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

کمتر توهم داشته باش دختر

وای آخه یه جوریه همش فکر میکنم الان اینطوری جلوی خودشون میگن و پیش دوستاشون و باهم می‌خندن میگن دختره عشقمون شده اسکله😂🤌

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

ب چیا فکر میکنی!

وای خداوکیلی پیش خودم فکر میکنم از خجالت میخوام آب شم😂

توهمات سن بلوغته چیزی نیست 😂😐

دقتی که تو روی این مسائل مسخره داری من روی زندگیم نداشتم 🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

وای آخه یه جوریه همش فکر میکنم الان اینطوری جلوی خودشون میگن و پیش دوستاشون و باهم می‌خندن میگن دختر ...

مطمئن باش ملت اینقدر درگیری های فکری دارن که ذهن شون سمت این چیزا نمیره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
توهمات سن بلوغته چیزی نیست 😂😐دقتی که تو روی این مسائل مسخره داری من روی زندگیم نداشتم 🤣🤦🏻‍♀️

😂😂بلوغ کجا بود

😂😂بلوغ کجا بود

چند سالته 😂🤣🤣