2777
2789

اشتباه نمی کنی عزیزم.

شده ۱۰ بار کنکور بدی ول نکن😉

محاله کسی یه چیزی بخواد و تلاش کنه و موفق نشه!....

تو میتونی،مطمئن باش...... الآنم به جای اینکه فکر کنی درسته یا اشتباه به کارات و درسات برس تا این آخرین باری باشه که کنکور میدی ......

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه نمی کنی عزیزم.شده ۱۰ بار کنکور بدی ول نکن😉محاله کسی یه چیزی بخواد و تلاش کنه و موفق نشه!.... ...

وای مرسی 😭😭😭

خدا میدونه چقدر خیته و نگرانم ولی نمیخوام دست بکشم که چند یال بعد پشیمون برگردم

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

وای مرسی 😭😭😭خدا میدونه چقدر خیته و نگرانم ولی نمیخوام دست بکشم که چند یال بعد پشیمون برگردم

آفرین...

آدم یه بار زندگی میکنه

تمام تلاشت رو بکن،امسال نشد دو سال دیگه 😆

با انگیزه باش🥲

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

آفرین...آدم یه بار زندگی میکنهتمام تلاشت رو بکن،امسال نشد دو سال دیگه 😆با انگیزه باش🥲

اره من آرزومه برام دعا کنید لطفا🫠

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

اره من آرزومه برام دعا کنید لطفا🫠

چشمانم🙃

شما هم دعا کن من به آرزوم برسم..🥀

چشمانم🙃شما هم دعا کن من به آرزوم برسم..🥀

یعنی چشم😂چشمانم

چشممم شما ارزوت چیه☺️

بماند😂