2777
2789
عنوان

چهارشنبه های امام رضایی✨

40 بازدید | 3 پست

سلام خواهرای قشنگمم♥️

امیدوارم همگی حالتون خوب خوب باشه.

همونطور ک تو عنوان تاپیک میبینید فردا روز زیارتی امام رضاست،ایام آخر ماه صفر و شهادت آقا هستیم.

من ی خواسته خیلی مهمی داشتم،یجورایی برام معجزه بود،مدام میدیدم ک نوشته بودن هرکی امام رضا رو ب پسربزرگوارشون قسم بده آقا دست خالی ردش نمیکنه،از ی طرفم میخوندم کسایی ک برن حرم آقا هم همینجور دست خالی برنمیگردن،اما من شرایطش رو نداشتم ک برم مشهد و خیلی محتاج کمک آقا بودم،تا یجا دیدم شماره حرم رو نوشته برا کسایی ک دورن،وقتی زنگ زدم خیلی حالم منقلب شد،انگار خیلی بهشون نزدیک بودم،دلم خیلی آروم شد بعد قطع کردم،ی تایمی ک گذشت دیدم حالم باز بهم ریخت،باز زنگ زدم ب همون شماره و یهو گفتم آقا من پانشدم خواسته منو داده باشی و کلی حرفای دیگ،شاید باورتون نشه فک کنید دارم اغراق میکنم ولی تا از جام بلند شدم چنتا قدم برنداشته بودم ک بهم خبر رسید کارم حل شده،از همونجا تصمیم گرفتم هرجا رسیدم از امام رضا بگم،ن اینک ب حاجتم رسیدما ن از خود آقا،از اینک بهشون بیشتر توجه و توسل کنیم.

حرف من جدای خواسته و حاجته لطفا دستتون رو از دامن ائمه و معصومین کوتاه نکنید و ب هر طریقی ک میدونید خودتون رو بهشون وصل کنید.امیدوارم ک همگی زیر سایه لطف خدا و ائمه باشید،لطفا واسه عاقبت بخیری خودتون و من دعا کنید🙏🏻🌹🥰❤️

علمدار کمیل❤️

میشه برای منم دعا کنی ک از اون زنگ و اون خبر مهم بهم برسه؟؟ 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محتاج دعای خیرت هستم.چشم عزیزم ب مادرتون بگید دعا کنن خیلی موثره🌹

(: ممنوت چشم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم