2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

133 بازدید | 9 پست

اگ بخام ازدواج کنم  بعدش دق میکنم ازغصه ی عشقم  منم مجبورم بایکی دیگ اخرش ازدواج کنم دیراشناشدم باهاش  وقتی ک نمیتونستم توزندگیم بیارمش  کاش بمیرم 

واقعا بعضی چیزا رو به خودتون تلقین می‌کنید. 

از دل برود هر آنکه از دیده برفت.

ولی شما خوشتون میاد سوگ رو برای خودتون تازه نگه دارید.

نکنید این کارو با خودتون. روح و روانتون پیرهن نیست که پاره شد یکی دیگه بگیرید جاش.

بعضی چیزا از کنترل شما خارجه واقعا. 

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا بعضی چیزا رو به خودتون تلقین می‌کنید. از دل برود هر آنکه از دیده برفت.ولی شما خوشتون میاد سوگ ...

من حیلی میخامش الانم دارم باگریه مینویسم  فکر روزی مال یکی دیگ شده دیووونم میکنه  هرجا ازدواج کنم فکرم میمونه پیشش 

من حیلی میخامش الانم دارم باگریه مینویسم فکر روزی مال یکی دیگ شده دیووونم میکنه هرجا ازدواج کنم فک ...

عزیز من فکر کردم به کسی که نتونسته یا نخواسته با تو باشه فایده نداره. این دست تو نبوده. ولی عزت‌نفست، اراده‌ات و آینده‌ات دست خودته. الکی به خاطر این چیزها نابودش نکن.

الان گریه کنی چی میشه؟

شما باید سعی کنی به زندگی عادی برگردی. کارهای عادی بکنی تا کم‌کم مووآن کنی. پنج سال دیگه هم به حال الانت می‌خندی.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

عزیزم آروم باش گلم 🥲 نمیتونی باهاش ازدواج کنی

نمیدونم شاید بشه   ولی ب یکی دیگ قول دادم  قبلش  این بعدش اومده ولی عاشقش شدم چ غلطی کنم   حاضرم جونمم بدم براش ولی  ب اونی ک قول دادم چکارکنم چندسال بوده   کمکم کن چکاکنم 

عزیز من فکر کردم به کسی که نتونسته یا نخواسته با تو باشه فایده نداره. این دست تو نبوده. ولی عزت‌نفست ...

ن گلم میشه میخاد  ولی من قبلش ب یکی دیگ قول دادم   این بعدش اومده  شما حساب کن ی متاهل  عاشق بشه اینجوریم  نمیشه برسی بهش 

من نمی‌دونم میترسم یچی بگم کارما سراغم بیاد. اما هر دو بیان خواستگاریت هر کدوم که موقعیتش بهتر بود و قلبت باهاش بود

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

من نمی‌دونم میترسم یچی بگم کارما سراغم بیاد. اما هر دو بیان خواستگاریت هر کدوم که موقعیتش بهتر بود و ...

خخخخ همزمان مگ میشه بیان باید یکی انتخاب کنم گلم  من قلبم بادومیه   اولی بهتره ولی از نظر اخلاق