حالا منظورم همون بیرون رفتنا و فیلم دیدناس. شوهر منم گاهی میگه ما اگ بچه داشته باشیم خیلی سختمون میشه چون هیچ وقت لباس درست حسابی تن هیچ کدوممون نیس، با هم تا دیر وخ فیلم میبینیم، نصفه شب پا میشیم میریم دور دور، ولی با بچه نمی شه این کارا رو کرد😂 فک کنم خ شوهرم دور اندیشه😬😬
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما دقيقا حرفاي دكتردخترمو ميزنيد واقعا همينه اگه بتونيم من دخترم با همين كارا بسيار بسيار درسفر خ ...
عزیزم بچه ها فرق دادن درسته ولی نقش تربیت هم مهمه پدر و مادر باید اگاه باشن در هر سنی چ برخوردی با بچه کنن پسر من ۸ سالشه خیلی خیلی ازش راضیم خدا عاقبت بچه هامون رو بخیر کنه 😘😘😘😘😘
استارتر عزیزم شبا عادت بده بچه تو رود بخوابه بعد با همسرت انهامثل دوران اوایل زندگیت باش من دخترم دوسااو نیمشه وقتی میخوابه لباسمو عوض میکنم تازه دورهمی دوتفرمونو شروع میکنیم پای تی وی و فیلمو تخمه و اینا
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
خدا به ماها ک نینی میخوایم با ناز نینی میده، ب اونایی ک نمیخان تو دوران نامزدی نینی میده😑
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
اره . من خواهرشوهرم تازه حامله شد انداخت . چون نمیخواست ... حالا من ...
همسایه منم سه بار بچه انداخت 😑 نمیدونم چرا اینجوریه؛ من الان عین.... پشیمونم ک چرا جلوگیری کردم😭😭😭
تا ما بیدار باشیم نمیخوابه ... ساعت 11 اینطورا میخوابه چجوری زودتر بخوابونمش ؟ صدای تلویزیون و باباش ...
شوهر منن همینه عادتش بده شامشو زودتر بده قبل خودتون وقتی شوهرت اومد یه خرده بازی کنه بعد بگو وقته خوابه ببرش تو اتاق حالا رو پا هرجور میخوابه بخوابونش من الات به ماهه دخترمو عادت دادن تو تختش میخوابه بااینکع تختش تو اتاق خودمه ولی عادتش دادم ساعت یازده دیگه خوابه به مدت طول میکشه تا عادت کنه
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم