2777
2789
عنوان

ميشه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 99 پست

نا شکری نکنید. خیلیا حسرت بغل کردن بچشونو دارن، چن وخ پیش یکی تاپیک زده بود ک عاشقانه با همسرش ازدواج کرده ولی ده ساله بچه دار نشده و تو اوج عشق میخان جدا شن

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
عزیزم قطعا روزایی که گذشته هرگز برنیمگرده. گذشته رو ول کن. حالا هم خدا یه بچه خوشگل بهت داده ، خدا ر ...

پارک ووبیرون میریم ولی اذیتمون میکنه خیلی الکی گیر میده نق میزنه 

از لحاظ پوشش و ظاهرمم مثل روزای اولم شایدم بهتر به خودم خیلی میرسم 

چشم 😐

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نا شکری نکنید. خیلیا حسرت بغل کردن بچشونو دارن، چن وخ پیش یکی تاپیک زده بود ک عاشقانه با همسرش ازدوا ...

بنظرت همه ی مردها اول و اخر بچه دوس دارن ؟

شوهره منم شاید 1بار توی 2ماه پیش بیاد نشه رابطه داشته باشیم اونشبو جوش میاره میگه نه از پدر بودن چیز ...

نه خب ما مشکل رابطه نداریم 😐 عجیبه که با بچه ی دوساله انقد تو زناشویی مشکل دارین بچه های من میخوابن ببشتر  وقتا خوابن تقریبا ..یعنی بچه بزرگتربشه مشکلش هم بزرگتر میشه😣😣

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
میدونی پسرم اذیت کنه خیلی بد نیس  فقط پرت میکنه زیاد و بیرون نق میزنه

پسر منم الان که 3 سال و 7 ماهشه کاراشو خودش میکنه

خودشو سرگرم میکنه ی جوری زیاد کاری به من نداره

اما به باباش که شب میاد خیلی میچسبه چون از صبح نمیبینتش

پسرا کلا بازیاشون همینجوره یکم خشنتره

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
پارک ووبیرون میریم ولی اذیتمون میکنه خیلی الکی گیر میده نق میزنه  از لحاظ پوشش و ظاهرمم مثل رو ...

دیگه بچه همینه دیگه.
من بعد از 10 سال ازدواج تازه تازه به بلوغ فکری برای مادر شدن رسیدم  

بنظرت همه ی مردها اول و اخر بچه دوس دارن ؟

فکر میکنم اره.... منم با تو همسنم، خیلی دلم میخواس الان جای گوشیم بچمو بغل میکردم😞 البته دو ماهه اقدامم ولی چون قرص ال دی مصرف میکردم گند زده به هورمونام، یه ماه در میون پریود میشم، میدونم طبیعیه، ولی دارم دق میکنم ک بچه ندارم😑 برو خدا رو شکر کن ک بچه سالم داری. هر وقت دلتون شیطنت خواس چند ساعت بچه رو بذارین خونه ی مادرتون یا نزدیکاتون، یا هر از گاهی ببرینش مهد کودک ک هم اون بازی کنه هم شما شلوغی کنین😎

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
نه خب ما مشکل رابطه نداریم 😐 عجیبه که با بچه ی دوساله انقد تو زناشویی مشکل دارین بچه های من میخوابن ...

پسر من دو سالش شد خوابش شد شبا ساعت 12 .... والا از نوزادی تا 2سالگیش ساعت 10 خواب بود ... ماهم مشکی نداریم تقریبا هفته ای 4 یا 5 بار رابطه داریم چیییییی بشه پسرم بد قلق شه توی 2ماه یبارشو دیر بخوابه اینم واسه هرکسی پیش میاد 

فکر میکنم اره.... منم با تو همسنم، خیلی دلم میخواس الان جای گوشیم بچمو بغل میکردم😞 البته دو ماهه اق ...

شیطنتمون رو داریم خداروشکر همه جوره 😆

یعنی بنظرت مردها اول و اخر دوس دارن بچه داشته باشن حتی اگه به ظاهر چیزی نگن ؟  همیشه فکر میکنم ...

مگه شوهرت بچه رو نمیخاس؟دیگ کاری بود ک دوتایی کرده بودین، چرا ظلم؟

یعنی بنظرت مردها اول و اخر دوس دارن بچه داشته باشن حتی اگه به ظاهر چیزی نگن ؟  همیشه فکر میکنم ...

مگه شوهرت بچه رو نمیخاس؟دیگ کاری بود ک دوتایی کرده بودین، چرا ظلم؟؟؟؟

بچه داری اقتدار ،جدیت ،ملایمت و مهربونی میخواد اما هر کدوم ب جای خودش 

شما دقيقا حرفاي دكتردخترمو ميزنيد

واقعا همينه اگه بتونيم

من دخترم با همين كارا بسيار بسيار درسفر خوب بود

نق نقو نبود

ميدونست چيزي عايدش نميشه با گريه

بماند ك بالاخره بچه ها باهم فرق دارن و دخترم ازاولشم غرغرو نبود

صبر رو كم كم يادش دادم براهمين زود داغ نميكنه و صبوره ماشالله

فكرنكنيد دارم تعريف ميكنم ازخودم نههه دارم از روش ها و كارا ميگم

شما دقيقا حرفاي دكتردخترمو ميزنيد واقعا همينه اگه بتونيم من دخترم با همين كارا بسيار بسيار درسفر خ ...

به منم کمک کن 😢😢😢😢😢😢