binammmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1161 عنوان لنفوم هوچکین 122 بازدید | 10 پست کسی رو میشناسین این بیماری رو داشته باشه 1404/05/28 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3285 بگین از بیمارشچند سالشه؟زود تشخیص داده شده؟ لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
binammmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1161 بگین از بیمارشچند سالشه؟زود تشخیص داده شده؟ ۶۱ سالشهلنف نود های بالا و پایین دیافراگم درگیره ولی خداروشکر اندامی رو درگیر نکرده..دکتر ۱۲ جلسه شیمی درمانی واسش در نظر گرفته
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3285 ۶۱ سالشهلنف نود های بالا و پایین دیافراگم درگیره ولی خداروشکر اندامی رو درگیر نکرده..دکتر ۱۲ جلسه شی ... ببین عزیزمگرید لنفوم مهمهخیلییی مهمهمن الان نمیدونم دقیقا چه گریدی هستولی خب اگه گرید پایین باشه بالای ۹۰ درصد بهبودی کامل خواهند داشتیعنی بهبودی بدون عودان شاءالله که همینطورهخدا حفظشون کنه براتونحواستون به درمان باشهدعا د ارتباط با خدا هم فراموش نشهخدا از بزرگ ترین مشکل ما خیلی بزرگ تره لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
رونیکایییییب عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 6 ببین عزیزمگرید لنفوم مهمهخیلییی مهمهمن الان نمیدونم دقیقا چه گریدی هستولی خب اگه گرید پایین باشه بال ... سلام من ۶ماه پبش سرماخوردگی شدید داشتم گلوم عفونت داشت بعد دیدم گردنم ورم کرده اندازه ی یه نخود یا بزرگتر رفتم دکتر سونو گرافی کرد گفت لنف نود با نمای خوش خیم به اندازه ۶م م الان ۶ماه گذشته کوچیک شده ولی هنوز هست دوباره برم دکتر
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3285 سلام من ۶ماه پبش سرماخوردگی شدید داشتم گلوم عفونت داشت بعد دیدم گردنم ورم کرده اندازه ی یه نخود یا ب ... ویروس ها ممکن هست لنفنودشون تا اخر عمر باقی بمونهشما میتونی دکتر بری محض اطمینان ولی درصورت تغییر سایز لنفود یا هر تغییر در علامت لنفود درد و تورم و ... حتما باید بری دکتردر غیر این صورت لازم نیست لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
رونیکایییییب عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 6 ویروس ها ممکن هست لنفنودشون تا اخر عمر باقی بمونهشما میتونی دکتر بری محض اطمینان ولی درصورت تغییر سا ... ن از اولش خیلی کوچیکتر شده ولی هنوز لمس میشه خیلی درد نداره ولی چون نوشته لنف نود خوش خیم نگرانم
parvaja عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 635 ۶۱ سالشهلنف نود های بالا و پایین دیافراگم درگیره ولی خداروشکر اندامی رو درگیر نکرده..دکتر ۱۲ جلسه شی ... عزیزم اول مثانه بود بعد لنفوم یا کدوم توده اول کجا بود؟؟