2777
2789
عنوان

خواب کربلا

80 بازدید | 5 پست

اولین بار بود خواب میدیدم اصلا یه حس عجیبی داشت انگار تو واقعیت بودم یه چادر مشکی پوشیده بودم روبروی حرم نشسته بودم خیلی بغض سنگینی داشتم گریه میکردم مطمئنم صحنه های دیگه ای هم دیدم ولی از ذهنم پاک شده چون بیشتر خوابایی که میبینیم بعضی تیکه هاش یادمون نمی‌مونه مردم در حال رفت و آمد بودن یه شخص فوت شده که همه میشناسنش اونجا دیدم با لباس سفید به من خیره شده بود برام عجیب بود حالا اسمشو اینجا نمیگم ،  جالبه وقتی بیدار شدم رو  گونه هام اشک بود ،‌همش این اواخر تو فکرش بودم که برم ولی شرایط جور نمیشه کاش یه روز بشه 😍 ینی امام حسین حتی از دور هم به یادش باشی اونم به یادته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن اگر خواب زیارت ببینید ثواب زیارت اون امام براتون نوشته میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یا طلبیده شدی 

یا حاجتتو دادن 

یا مشکلت برطرف شده

یا ثواب زیارت برات نوشتن 

یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی