2777
2789
عنوان

معیارازدواج

97 بازدید | 10 پست

دوست دارم شوهرم چندسال ازم بزرگترباشه پخته جاافتاده باشه قدرت طلب جاه طلب باشه تکیه گاه باشه خودش وابسته متکی به کسی نباشه باهوش منطقی باشه باجذبه سرسخت باشه این معیارها غیرمنطقی هست 

سرسخت مقابل تو بد هست 

قدرت طلب و جاه‌طلبی هم صفات خوبی نیست 

تک روی هم به دنبال میارن جدا از چیزای دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیرمنطقی نیست، خیلی هم عالیه، ولی تحت تاثیر رمانا معیار گذاشتی ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
همین جوری پرسیدم فکر کردم سنت کم باشه چون معیارات احساسین

چرا احساسی هستن حتما با یک هم سن خودم‌ ازدواج کنم که پول توجیبیش باباش بهش میده تا دعوا بشه پرسنعلی بشه قهر کنه من برم منت کشی من بشم مادر دومش 

من‌اصلا رمان نمی‌خوونم طبق دیده هام شنیده هام از زندگی مشترک دیگران این معیارها دارم

بچگیاتم نخوندی؟ 🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چرا احساسی هستن حتما با یک هم سن خودم‌ ازدواج کنم که پول توجیبیش باباش بهش میده تا دعوا بشه پرسنعلی ...

اون تاپیک چرا پرید؟نتیجه چی شد؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس