2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

185 بازدید | 29 پست

مامان بابام میگن ای کاش میشد تو و خواهراتو زنده به گور میکردیم قدیما اونایی که دختراشونو زنده به گور میکردن میدونستن به درد نمیخورن چهار تا خواهریم دیگه واقعا خسته شدم از رفتار خانوادم دوتاشون با اینکه کوچیکن چندین بار اینقدر تحت فشار گذاشتنشون خواستن خودکشی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینطور میگن داداش دارین؟چارتا دختر تو یه خونه بخدا انگار اون خونه بهشته چرا اینو بهتون میگن شغلت ...

اره دارم سه تا داداش دارم اونا هیچکاری نمیکنن فقط بخور و بخواب من خودم معلمم اونا کوچیکن یکیش یکسال کوچیک تر منه 

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید (zACnEMBnc ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

چه بی ادب و پرتوقعبعضی پدر مادرا دیگه از جون بچه شون چی می خوان؟

خیلی واقعا توقع دارن ازمون من کنکور قبول شدم بدون هیچ کلاس خصوصی و کتاب اینا فقط بخاطر اینکه دلم میسوخت بهشون بگم چون درک میکردم که من یدونه نیستم که چند نفریم به هزار زور معلم شدم الان میگن برو گمشو خودتو شغلت اگر میتونستی پزشک میشدی این شغلتو بزن تو سرت اثلا ازشون پول نگرفتم تا حالا تمام خرجمو خودم میدم بازم اینه رفتارشون 

اگه می خوای به مذهبیا توهین کنی یه راه دیگه پیدا کن اینکارا دیگه خز شده

عزیزم من خودم نماز میخونم نیازی نیست توهین کنم عقاید خانواده من داره بقیه رو تخریب میکنه