2777
2789
عنوان

مرطوب کننده

134 بازدید | 16 پست

مرطوب کننده لافارر دارم وقتی میزنم بیشتر پوستم خشک میکنه و همچنین رو گونه هام جای قرمز به جا میزاره و خیلی اون قسمتا خارش داره 

شما هم همین طوری هستین ؟؟ 

دلم نمیاد بندازمش بیرون 600تومن پولشو دادم 

خیلی تعریفهای لافارر رو شنیده بودم🙂😭😭

لطفا بگین چکار کنم ؟ به جاش چه مرطوب کننده بگیرم چون پوستم خیلی حساسه

هیچ مرطوب کننده ای اونجور که باید پوست منو مرطوب نمیکنه فقططط وازلین

پوستتو سیاه نمیکنه ؟؟میگن که نفت داره ،ضرر داره برای پوست ،بعدش هم خیلی چربه و بافت سنگینی داره😶

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پوستتو سیاه نمیکنه ؟؟میگن که نفت داره ،ضرر داره برای پوست ،بعدش هم خیلی چربه و بافت سنگینی داره😶

نه پوستم خیلی سفیده ولی تغیری نکرده

اتفاقا انقد پوستم شفاف میشه😂

نمیزارم بمونه بعد چندساعت میشورم  

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

عزیزم وازلین نزن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

وقتی پوست دهیدراته هست مرطوب کننده براش کافی نیست چون پوست باید عمقی آبرسانی بشه پس یه آبرسان مناسب نیازه .

و البته نوع پوست خیلی مهمه لافارر برای پوست های دهیدراته خوب نیست حتی ممکنه باعث جوش بشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

وقتی پوست دهیدراته هست مرطوب کننده براش کافی نیست چون پوست باید عمقی آبرسانی بشه پس یه آبرسان مناسب ...

عزیزم دخترم ۱۵سالشه. پوست مختلط رو به چرب داره.کرمی هست ک براش بگیرم ک هم مرطوب کننده باشه هم ابرسان؟ 

پوستم چربه و جوش میرنه

خوب نباید مرطوب کننده ای که پوستو چرب می کنه بزنی پوستت بدتر میشه باید مرطوب کننده یا ژل آبرسان بزنی مرطوب کننده ی سیمپل یا ژل آبرسان راندلب بخر