vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5782 عنوان نظر بدیدددد سریعع 58 بازدید | 5 پست اقا من کلاس دانشگاهم انلاین بوده شرکت نکردم الان امتحانشم انلاینه فقط سایت بارگذاری کنم جواب رو که استاد قاطی پاطی صحیح کنه یا پیوی براش بفرستم اکه خواست حذفم کنه بهش بگم نکنه نمیدانمم تو چشم باشم یا نه دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 1404/05/28 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1532 الان شما بگی حذف نکن میگه چشم دخترم؟کلاسم که شرکت نکردی بشناسه شما رو آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5782 الان شما بگی حذف نکن میگه چشم دخترم؟کلاسم که شرکت نکردی بشناسه شما رو راه میان میگه مثلا پاور درست کن فلان دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1532 راه میان میگه مثلا پاور درست کن فلان بقیه هم کلاسی هاتون چیکار میکنن؟ شما هم اگه پی وی میفرستن بفرست. وگرنه قانونش سایته که معرفی کرده آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5782 بقیه هم کلاسی هاتون چیکار میکنن؟ شما هم اگه پی وی میفرستن بفرست. وگرنه قانونش سایته که معرفی کرده خب میدونم بابا😭😭خودش گفته اگه نشد سایت بزارید پیوی بفرستید دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1532 خب میدونم بابا😭😭خودش گفته اگه نشد سایت بزارید پیوی بفرستید خب بفرست پی وی بگو سایت نشدزیرش هم بگو خدمت استاد گرانقدر😅 آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸