2789
عنوان

هزینه زندگی

230 بازدید | 13 پست

به نظرتون یه نفر بخواد از صفر تو شرایط اقتصادی الان ایران شروع کنه به زندگی مستقل با اجاره کردن خونه و خورد و خوراک

حداقل درآمدی که در ماه نیاز داره چقدره؟

اگه برا ۱ نفر من میگم ۲۰ تومن 

اجاره قبض هزینه رفت امد و هزینه خورد خوراک هزینه پزشک

لباس ۲۰ مبگم کافی

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به شهرش هم داره

برای شهرستان کوچیک، یک نفر ، حداقل و کف درآمد ۱۵ الی ۲۰ تومن(با توجه به اینکه یک سوم درآمد میره اجازه)

برای تهران بنظرم بالای ۳۰ تومن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اجاره یه خونه مناسب بدون پول پیش، تو شهر ما حداقل ۲۰ تومنه‌. پنج تومنم قبضها، ماهی پنج تومن نون و ماست بخوره اگه اصلا دکتر نره و لباس نخره و جایی نره و... ۳۰ تومن کافیه.

بخواد مثل آدم زندگی کنه ۵۰.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بستگی داره به خیلی چیزا 

یکی دوست داره خونه ۱۲۰ متری برای خودش بگیره یکی تو ۳۰ متری هم روزگار میگذرونه

یکی روزانه دوست داره کباب بخوره یکی با املت هم زندگیش میگذره

یکی هر ماه لباس میخره یکی هر سه ماه یکبار

ولی حداقل ۲۰ تومن نیازه فرض کنیم شما شهرستانی و اجاره ماهانه هم ۵ تومن میدی ۱۵ تومن هم خرج خودت میشه ولی زندگی بهتر میخای بالا ۴۰ تومن 

بستگی به شهرش هم دارهبرای شهرستان کوچیک، یک نفر ، حداقل و کف درآمد ۱۵ الی ۲۰ تومن(با توجه به اینکه ی ...

آره بعد اولش هم یه مدت باید جمع کنه که وسایل ضروری ای مثل یخچال، فرش و گاز رو حداقل بخره

ولی عملا نگاه که کنی میبینی غالب مشاغل اینقدر در ماه در نمیارن

چون از صفر شروع نمیکنن مثلا رهن خونه رو دارن

خرج نفر دوم هم همیشه کمتره یعنی اگه مثلا هزینه زندگی یک نفر تو انگلیس هزار دلاره برای یه زوج ۱۵۰۰ تا کافیه. ایرانم همینه.

از طرفی وضع زندگیا رو هم داریم میبینیم دیگه خیلیا تو هزینه‌های اولیه موندن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره بعد اولش هم یه مدت باید جمع کنه که وسایل ضروری ای مثل یخچال، فرش و گاز رو حداقل بخره

برای شروع میتونه از سمساری بخره اینا رو، ابعاد کوچیک هم هس که ارزون تره

راستی اون مسئله اجاره، پول پیش رو چیکار کنه؟ چون بدون پول پیش اجاره خیلی بالا میره هرچی درمیاره باید بده اجاره. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آره دقیقا

امیدوارم خدا کمکش کنه 

میتونه از مسجد یا قرض الحسنه محل با وساطت دیگران و سفته و اینچیزا وام بگیره برا پول پیش