2777
2789
عنوان

پستان

268 بازدید | 5 پست

من پارسال زمستان روی نوکی سینه م نقطه های تیره سیاه مانند دیدم و یه قسمت از پوست روی‌تون پستانم روی لبه هاش تیرگی پر رنگ بود اون نقطه ها رو برداشتم و ولی اون تیرگی زیاد نتونستم از پوستم بردارم و‌موند حالا با گذشت ۶ ماه اون نقطه ها نیستند دیگه فقط اون قسمت پر رنگ تیره روی لبه پوست خود نوک سینه م مونده بود و پخش نشده بود تا اینکه تو این دو هفته اونو هم کندم و بعد پوست جدید اومده روی اون تیرگی ها و فعلا که رنگش روشنه و تیره نشده دو هفته ازش گذشته و تغییر نکرده و ترمیم شده و زخمی نیست و پوست تازه اومده هر روز هم چک میکنم ولی تغییری نکرده تو این دو هفته.

میخواستم بدونم کسی میدونه این چی بوده و آیا نگران کننده ست؟ بیماری پاژه نباشه جون میگن یه نوعش به اسم پیگمنت هست که پوست نوک سینه تیره میشه و اینا. الان یه پوست بدون زخم و ترشح دارم قبلا هم زخم و ترشح و تغییر ظاهری نوک پستان نداشتم با وجود اون تیرگی ها

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای عنوانت فقط

میحوای برو دکتر ی نگاهی بندازه

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز