2777
2789
عنوان

😔😔😔😔😔

44 بازدید | 3 پست

سلام ظهرتون بخیر 

من مایا هستم ۲۱سالمه 

میخواستم ازتون کمک بگیرم راستیتش من سه سال پیش ک دیپلم گرفتم ب خاطر سختگیری پدرم نتونستم کنکور بدم و برم دانشگاه بعد از سه سال پارسال ورودی بهمن موفق شدم ک برم اما این ترم بابام یهو نظرش برگشت گفت نمی‌خوام بری الان توان مالی اینکه بزارم بری رو ندارم بابای دوستم باهاش صحبت کرد ک ب عنوان قرض من شهریه رو واریز میکنم بابامم قبول کرد اما دیشب یهو نظرش برگشت گفت نمی‌خوام بری هر کار میکنم میگه نه من فردا انتخاب واحد دارم زمان آخرشه نمی‌دونم چیکار کنم اگه میتونین بهم کمک کنین لطفا😔😔

چی قبول شدی

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانشناسی

چرا پیام نور نمیری همون رشته هزینه اش هم کمتر

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی