2777
2789

من چنننند سال پیش گذاشتم و اصلش بود اون موقع و خیییییلی عالی شد. اون موقع دانشجو بودم. هرکس منو تو دانشگاه میدید میپرسید خانم رنگ موتون چیه مارکش    امممما هفت هشت ماه بعدش که دوباره اورآل خریدم اصلا اون کیفیت عالی قبل رو نداشت. چون اورآل اصل فرانسه نبود دیگه. کلا این اورآلایی که توی بازار وارد میشه اصل فرانسه نیست. ولی خب بازم کیفیت رنگش خوبه و راضی کنندس. فقط حجمش کمه. اگه موهات بلند باشه باید چندتاشو بخری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چنننند سال پیش گذاشتم و اصلش بود اون موقع و خیییییلی عالی شد. اون موقع دانشجو بودم. هرکس منو تو د ...

اره خیلی کوچیکه تیوپش باید یکی دیگه بخرم شما خودت گذاشتی رنگتو یا ارایشگر ؟؟؟اگه خودتون رنگ کردی میشه بگین چه جوری ؟رو جلدش طریقه استفادشو نوشته ولی من اعتماد نمیکنم 

اره خیلی کوچیکه تیوپش باید یکی دیگه بخرم شما خودت گذاشتی رنگتو یا ارایشگر ؟؟؟اگه خودتون رنگ کردی میش ...

بله عزیزم من خودم گذاشتم. اگه موهات در حد موی مصری باشه اندازش، یه بستش کافیه. داخلش یه تیوپ رنگ داره+ اکسیدان+ سرم قبل رنگ+ ماسک مو. اون موقع اونجور که من یادمه یه سرم داشت که کوچیک بود و باریک بود. اونو باید قبل از رنگ زدن بزنی به بدنه موهات. برای اینه که موهات آسیب نبینه. وقتی زدیش انگار باید یه نیم ساعت صبر کنی تا جذب بشه. بعد یه قوطی داره که توش اکسیدانه. تیوپ رنگو خالی میکنی توی قوطی اکسیدان و خوب تکونش میدی. بعد اون شونه مخصوصش را بزن به سرش. و رنگتو بزن. نیم ساعت الی 45 دقیقه بعدش برو حمام. و داخل حمام از ماسک موش استفاده کن

بله عزیزم من خودم گذاشتم. اگه موهات در حد موی مصری باشه اندازش، یه بستش کافیه. داخلش یه تیوپ رنگ دار ...

مرسی عزیزم 😘ولی سرم مو نداره نوشته قبل رنگ کردن موهاتونو با اب خیس کنید😐

مرسی عزیزم 😘ولی سرم مو نداره نوشته قبل رنگ کردن موهاتونو با اب خیس کنید😐

جدی؟؟!!! اون موقع یه چیزی داشت که کوچیک بود و باریک بود. قیافش مثل پماد ویتامین A استریل چشمی بود. اون توش نیست؟؟؟؟؟؟ یعنی سه تا چیز توشه الان ؟؟؟؟؟؟

جدی؟؟!!! اون موقع یه چیزی داشت که کوچیک بود و باریک بود. قیافش مثل پماد ویتامین A استریل چشمی بود. ا ...

نه نداره فقط سه تاس رنگ بلوطیشو گرفتم خوب میشه به نظرت؟؟؟

نه نداره فقط سه تاس رنگ بلوطیشو گرفتم خوب میشه به نظرت؟؟؟

من اون موقع قرمز قهوه ایشو گرفتم. باور کن نمیدونم عزیزم خوب میشه یا نه. چون اینجور که پیداس نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده. حالا امید به خدا بزن ببین چطور میشه. ایشالا که خوب بشه و خوجل موجل بشی