2777
2789
فقط یه چیزی گرینچیک امتو خونه آزاد بود مادرم میاد سیب زمینی برای خورشت قیمه درست کنه( مادرم یادش رفت ...

مامان بزرگ منم این اتفاق براش افتاد 

نبردش دکتر پاهاش قطع شدن😔

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

گرینچیک دارم هفته ای یکبار کل قفس رو می شورم و هر روز به آب و غذاش نگاه میکنم کم باشه براشون غذا میذ ...

وای اره منم وقتی یادم میرفت در قفسش رو باز کنم خودش باز میکرد میمومد رو سینک مینشست حموم کنه

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرینچیک دارم هفته ای یکبار کل قفس رو می شورم و هر روز به آب و غذاش نگاه میکنم کم باشه براشون غذا میذ ...

ببین عزیزم حیوونا غذای همدیگن همه همدیگه رو میخورن چیزی نیست که بخوایم دلسوزی کنیم آزادشون کن به چرخه زندگی برگردن

مامان بزرگ منم این اتفاق براش افتاد نبردش دکتر پاهاش قطع شدن😔

الان زنده است ؟ چجوری زندگی میکنه بدون پا؟ 

اره خیلی حساس ان 

باید خیلی مراقب شون بود ( البته ما مراقب بودیم فقط یه بار....)

من عروس هلندی خریدم برگردم عقب اصلا اینکار نمیکنم به اصرار بچه ها گرفتم

اینم میره روی شوفاژ و پشت پنجره دمش دونه دونه شکست الان دم نداره برای همینم افسرده و ناراحت

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
ببین عزیزم حیوونا غذای همدیگن همه همدیگه رو میخورن چیزی نیست که بخوایم دلسوزی کنیم آزادشون کن به چرخ ...

😐😐😐😐😐😐

گرینچیک اصلا برای ایران نیست 

توی آفریقا و برزیل و استرالیا زنده میمونه 

اینا رو رها کنم قطعا تا ته هفته از نبود غذا مردن 

( قبلا از دامپزشک و پرنده فروش پرسیدم گفت رهاش کنی اصلا دووم نمیاره اما مثلا سهره و کبوتر رو میکنه رها کرد تو ایران ، الان همین گنجشک رو ببری استرالیا رها کنه زنده نمی مونه ! ) 

من وقتی اطمینان دارم که میمیره اصلاااااا نمی تونم این کار رو کنم 

چون دوستش دارم 

اون الان عضوی از خانواده است 

ببین اگه دو پا کامل نداره و تو شرایطی هست که وضع زندگی بدی داره خودت ببر دامپزشک بهش بگو به(( خواب آ ...

بخدا گناه داره 

مامان بزرگم سابقه کشتن پرنده داره، بدبختا رو دلم براشون میسوزه 

والا نمیتونم چیزی بهش بگم چون تا من میرم خونه اش برمیدارن قایم می‌کنه میگه شما میکشینش درحالی که ما خودمون عروس هلندی داریم و دستی اش کردیم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

😐😐😐😐😐😐گرینچیک اصلا برای ایران نیست توی آفریقا و برزیل و استرالیا زنده میمونه اینا رو رها کنم ق ...

به هرحال وقتی جاش اینجا نیست و از محل زندگیش انقد دورش کردین و زندان بان شدین چی میشه گفت به شما

به هرحال وقتی جاش اینجا نیست و از محل زندگیش انقد دورش کردین و زندان بان شدین چی میشه گفت به شما

بالا تر توضیح دادم 

که حیوون نگه داشتن داخل قفس اشتباهه و حتی خودمم باغ وحش و آکواریوم و.... نمیرم 

و حتی به استارتر هم گفتم نخره که این روند برده داری حیوونات تموم بشه 

من اینا رو خیلی ساله دارم اون موقع متاسفانه این دید رو نداشتم 

۱۹ سالم بود ( الان نزدیک ۳۰ سالمه )

(( وقتی داری پیام میذاری مودبانه حرف بزن 

تو شخص نبستی که بیای به من بگی (( چی میشه به شما گفت )) چون در هر صورت نه حق داری چیزی بگی و نه اجازه شو !! 

مثل خودت بخوام بد حرف بزنم که بفهمی (( تو غلط میکنی چیزی بگی )) 

به سلامت 

بالا تر توضیح دادم که حیوون نگه داشتن داخل قفس اشتباهه و حتی خودمم باغ وحش و آکواریوم و.... نمیرم و ...

قطعا اگه میتونستم کاری کنم که با بحث کردن پیش نمیرفتم با شما انسان نماها من آدمی نیستم که توهین کنم اما دقیقا باید با شماها همونجوری رفتار کرد که شایسته شماست

هر چی میگیری چرینچیک نگیررر. در و دیوار و همه چیو گازز میگیرن. هر چی چوب دم دستشون باشه به فنا میره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خونه نه اینا باید توی طبیعت آزاد باشن خونه های ما فقط برا انسان ها ساخته شدن مگه انسان میتونه توی جن ...

خانوم گرنیچیک بومی ایران نیست و اگر ازاد بشه صددرصد میمیره

وقتی طبیعیه که حیوون هم از اول تو طبیعت باشه و زندگی کردن رو یاد گرفته باشه هم تو محیط بومی خودش باشه. نه اینجور پرنده های پرورشی.خیلیا بخاطر همین تفکرات پرنده های غیر بومی رو آزاد کردن و باعث مرگشون شدن.

ما از محل زندگیش دورش نکردیم بلکه دیگران آوردنشون و ما به عنوان حیوان اهلی و خانگی از اونها مراقبت میکنیم.

زندان بان هم کسیه که پرنده رو بیست و چهار ساعت تو یه قفس کوچیک نگهدای میکنه نه کسی که به پرنده ازادی میده