2777
2789

من البته اهوازم رفتم بخرم خیلی گرون بودن تیکه ای ۲۵۰ یا ۳۰۰ب بالا ...بعد سایز ۱ زود کوچیک‌میشه بچه هم تو قنداقه لک‌هم میشه معمولن باید بندازی سریع ....دیک آنلاین خرید کردم از پیجای اینستا فقط‌سرهمی گرون براش خریدم واسه بیرون یا مهمون میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من البته اهوازم رفتم بخرم خیلی گرون بودن تیکه ای ۲۵۰ یا ۳۰۰ب بالا ...بعد سایز ۱ زود کوچیک‌میشه بچه ه ...

سرهمی چند خریدی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من البته اهوازم رفتم بخرم خیلی گرون بودن تیکه ای ۲۵۰ یا ۳۰۰ب بالا ...بعد سایز ۱ زود کوچیک‌میشه بچه ه ...

اتفاقا برعکس گفتی

لباس تو خونه ای جنس خوب بخر چون بچه مدام با اونه

بچه نوزاد لباسش لک نمیشه چون فقط شیر میخوره

سر همی زیاد هزینه نکن چون هییییلی زود کوچیک میشه

دونه ای ۴۶۸ گرفتم نخ‌پنبه با کلاه ست هستن...ولی به امید خدا دنیا بیاد بازم از پیجای اینستا میگیرم چو ...

مبارک باشه

من بدونه کلاه گرفتم نزدیک ۴۰۰

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اتفاقا برعکس گفتیلباس تو خونه ای جنس خوب بخر چون بچه مدام با اونهبچه نوزاد لباسش لک نمیشه چون فقط شی ...

سرهمی فعلن دو تا گرفتم ...اتفاقن لباس نوزادی زود کوچیک‌میشه سایز ۱منظورمه ...اینا هم ک گرفتم جنسشون نخ پنبه هستش ست های ۵تیکه هستن اقتصادی و ب صرفه هستن ...

ممنون عزیزم شما کجا هستین میگم‌ک اهواز کلن خیلی گرونه همه چیزاش

من اصفهانم

از پیج سفارش دادم

چندماه پیش هم مشهد بودم ۱دست سرهمی و کلاه واسه بیرونش خریدم ۳۸۰، آف خورده بود

من اصفهانماز پیج سفارش دادمچندماه پیش هم مشهد بودم ۱دست سرهمی و کلاه واسه بیرونش خریدم ۳۸۰، آف خورده ...

اتفاقن منم از یه پیجی‌ تو اصفهان خریدم راضیم هستم الآنم شستمشون قبل استفاده نه رنگشون عوض شد نه از ریخت افتادن راضی بودم

اتفاقن منم از یه پیجی‌ تو اصفهان خریدم راضیم هستم الآنم شستمشون قبل استفاده نه رنگشون عوض شد نه از ر ...

آره تو مغازه خیلی گرون میدن نمیشه خرید

سرهمی فعلن دو تا گرفتم ...اتفاقن لباس نوزادی زود کوچیک‌میشه سایز ۱منظورمه ...اینا هم ک گرفتم جنسشون ...

اصلا اینجوری نیست سایز ۱ واقعا استفاده میشه

بچه روزی چند دست لباس عوص میکنه 

ولی بیرونی نهایت ماهی یک بار بپوشه

اون اقتصادی ها خیلی جنسشون بده بعد چندبار استفاده کرک میده 

سرهمی نگیر دیگه خیلی زود کوچیک میشه