2821
2789
عنوان

عفونت شدییید

3656 بازدید | 17 پست

دوستان من بعد ازدواج فارچ گرفتم. با قرص اینا کامل درمان نشد گفتن سیر استفاده کن این کارو کردم خیییلی خوب بود. بعد مدتی برگشت دیگه خسته شدم درمان نکردم الان خیلی زیا شده و زرد رنگ. سیر جواب نداد. دارم لاکتوواژ استفاده میکنم ولی هنوز ترشح ام زیاده...

چیکار کنم خسته شدم دیگه

به نظرم عنبر نسارا دود کن .خیلی خوبه .

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کامل درمان میشه؟ از عطاریا بگیرم واقعیه؟

من فقط ی بار عفونت گرفتم با این روش درمان شد .اره عزیزم از عطاری بگیر دود کن بعد بزار تو ی جا اسپند بعد دامن بپوش اونو بزار زیر دامنت .

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود

چوغان بگیر از عطاری دم کن روزی سه لیوان بخور برا عفونت خیلی خوبه تازه برگشت هم نداره عفونت با استفاده از چوغان

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز