mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 عنوان بچهااااااا 203 بازدید | 20 پست من یه درسو پاس کردم اما الان دیدم پیش نیاز داشتع و جالبع سایتم برام حذف نکردع درسو... اک این ترم پیش نبازوبردارم اوکیه؟؟؟ 1404/05/28 | 02:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9150 نه حذف میشه کلن چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 نه حذف میشه کلن بابا میگم حذف نشده من پاسش کردم.. حالا الان میبسنم پیش میازشو برنداشتم
mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 بردار برو بیخیال 😂 دامشگاه ترم اخر گیر نمیده؟؟؟
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9150 بابا میگم حذف نشده من پاسش کردم.. حالا الان میبسنم پیش میازشو برنداشتم خب منم گفتم که اون درسی ک پاس کردی حذف میشه چون پیش نیازش و پاس نکرده بودی چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9150 دامشگاه ترم اخر گیر نمیده؟؟؟ دوباره باید پاسش کنی پیش نیازشم برداری چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 دوباره باید پاسش کنی پیش نیازشم برداری ایبابا چرا اخه وقتی سایت ارور ندادع گیر میدن ترم تخر؟
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9150 ایبابا چرا اخه وقتی سایت ارور ندادع گیر میدن ترم تخر؟ ارره گیر میدن خودت باید حواست باشه چارتتو نگا کنی سایت معلوم نیس چن چنده با خودش چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 ارره گیر میدن خودت باید حواست باشه چارتتو نگا کنی سایت معلوم نیس چن چنده با خودش ایخدا چ گوهی بخورم😭
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9150 ایخدا چ گوهی بخورم😭 گریه نکن مال منم پیش اومده اینجوری ی بار🥺نهایتا سه واحده دیگ برش دار چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 گریه نکن مال منم پیش اومده اینجوری ی بار🥺نهایتا سه واحده دیگ برش دار خب این درسی ک پاس کردم خودش پیش نیازع درسای ترم بعدمع همش باهم قاطی میشه چیکارکنم... منظورت سه ترم دیگس؟
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9150 خب این درسی ک پاس کردم خودش پیش نیازع درسای ترم بعدمع همش باهم قاطی میشه چیکارکنم... منظورت سه ترم ... نه قاطی نمیشه میتونی برداری نه میگم درسی ک مجبوری دوباره برداری ۳ واحدیه دیگه؟ از سه واحد که معمولا بیشتر نیس بردار بره چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 نه قاطی نمیشه میتونی برداری نه میگم درسی ک مجبوری دوباره برداری ۳ واحدیه دیگه؟ از سه واحد که معمولا ... دو واحدیه
mhhhhhhhhsaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 224 نه قاطی نمیشه میتونی برداری نه میگم درسی ک مجبوری دوباره برداری ۳ واحدیه دیگه؟ از سه واحد که معمولا ... ینی هم نیاز کنم؟