2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا میگم حذف نشده من پاسش کردم.. حالا الان میبسنم پیش میازشو برنداشتم

خب منم گفتم که اون درسی ک پاس کردی حذف میشه چون پیش نیازش و پاس نکرده بودی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ایبابا چرا اخه وقتی سایت ارور ندادع گیر میدن ترم تخر؟

ارره گیر میدن خودت باید حواست باشه چارتتو نگا کنی سایت معلوم نیس چن چنده با خودش

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ایخدا چ گوهی بخورم😭

گریه نکن مال منم پیش اومده اینجوری ی بار🥺نهایتا سه واحده دیگ برش دار

گریه نکن مال منم پیش اومده اینجوری ی بار🥺نهایتا سه واحده دیگ برش دار

خب این درسی ک پاس کردم خودش پیش نیازع درسای ترم بعدمع  همش باهم قاطی میشه چیکارکنم... منظورت سه ترم دیگس؟ 

خب این درسی ک پاس کردم خودش پیش نیازع درسای ترم بعدمع همش باهم قاطی میشه چیکارکنم... منظورت سه ترم ...

نه قاطی نمیشه میتونی برداری نه میگم درسی ک مجبوری دوباره برداری ۳ واحدیه دیگه؟ از سه واحد که معمولا بیشتر نیس بردار بره