2777
2789
عنوان

مدیریت سرمایه گذاری طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 24 پست

دوستامه میگم به هیچ عنوان سکه پارسیان نگیر هر چند ماه یه بار یه خبر میاد ازش از سکه های تقلبی و جعلی که کف بازار و دست مردمه

برا پولت ارزش قائل باش

اگر میخای از طلات استفاده کنی زینتی کم اجرت بگیر

اگر ن قصدت فقط سرمایه گذاریه بهترین انتخاب شمش طلا ضدجعل هست

چون شمش های ضدجعل هیچ جوره قابل دستکاری نیستن و موقع خرید اجرت کمی میدی براش و از اون طرف موقعی بخای بفروشی به نرخ دقیق تابلو بدون هیچ افتی میخرن ازت

بهترین حالت شمش ضدجعل هست که از نیم گرم هم میتونی بخری

ایشالا پر سود باشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نظرت راجبه نیم سکه چیه ؟و اینکه میشه بگی چطور اجرت پایین طلا دست دو پیدا کنم بگردم بین طلا فروشی‌ها ...

نه نگو سه درصد میخوام. طلاتو انتخاب کن بعد قیمت رو مه گفت خودت تخفیف بده. بگو انقدر بدم خوبه

مثلا من گوشواره خریدم 7 درصد زد شد 43 تومن. گفتم همه پولام 42 تومنه. دیگه یه کم صحبت کردیم و گفت ضرره و فلان گفتم خیرش باشه منم کلا 42 تومن دارم

بعد حساب کرد دید با 3 درصد میشه 42 تومن قبول کرد 

اگرم دیدی کوتاه نمیاد برو یه طلافروش دیگه

نیم سکه تا حالا نخریدم، نمیدونم چجوریه

نه نگو سه درصد میخوام. طلاتو انتخاب کن بعد قیمت رو مه گفت خودت تخفیف بده. بگو انقدر بدم خوبهمثلا من ...

چقدر خوب 

من امروز عصر رفتم دو تا ربع سکه خریدم که دیگه بدون مالیات باشه اجرت هم نداره صرفا جهت سرمایه گذاری میخواستم باشه 

ربع سکه ای ۱۸۶۰۰ خریدم با وزن هرکدوم ۳.۰۳ طلافروشهای دیگه ۱۸۷۰۰ یا ۱۸۷۵۰ میدادن .انس هم امروز مقداری اومد پایین ولی تاثیر آنچنانی نداره روی طلای ایران چون بیشتر با نرخ دلار  تنظیمه

برای سرمایه گذاری طی تحقیق که کردم فقط سکه خوبه سکه غیر بانکی که حباب هم نداره خویه 

سکه های بانکی حباب دارن و موقع فروش به طلا فروش  شاید نزدیک سه تومن کمتر می‌خرن از ما الان حباب ۷۲۰۰ هست 

دوستامه میگم به هیچ عنوان سکه پارسیان نگیر هر چند ماه یه بار یه خبر میاد ازش از سکه های تقلبی و جعلی ...

ممنون عزیزم 

شمش های گرمی هم پرسیدم از طلا فروش و تو نت هم سرچ کردم اونم هم دارای اجرته و بدرد نمیخوره ۷درصد اجرت رو باز میبره 

بهترین نوع برای صرف سرمایه گذاری که نقد شوندگی بالایی هم داره ربع سکه نیم سکه هست بدون اجرت و مالیات 

بهم گفت اگر هم بخوای بفروشی حدود ۲۰۰ یا ۳۰۰ کمتر میخرم ازت 

من امشب با نرخ هر کدوم  ۱۸۶۰۰ ربع سکه خریدم دوتا چون برای زینتی هم نمیخواستم ربع سکه بهترین بود چون دوره سودش رو که طی کرد احتمالا عید یا نهایت اول فروردین که معمولا طلا میاد پایین بفروشم ولی اگر زینتی و سرمایه گذاری همزمان میخواستم باشه طلای بدون اجرت دست دوم بایستی میخریدم 

اگر مبلغ پایین بخوایم بخریم مثلا ۳ تومن یا کمتر اونوقت شمش خوبه که طلا فروش کفت اجرت ۷ درصد داره و موقعی که ما بخوایم به طلا فروش  بفروشیم ۷ درصدش که اجرت یا همون سود طلا فروشه کم میکنن ومیخرن از ما 

عزیزم شمش ضد جعل اسم خاصی یا لیبل خاصی داره که بریم بگیم از اینا میخوایم ؟این برای قیمتها یه میلیون دو میلیون اینا خوبه از یه گرم کمتر هم دارن ؟

ممنون عزیزم شمش های گرمی هم پرسیدم از طلا فروش و تو نت هم سرچ کردم اونم هم دارای اجرته و بدرد نمیخور ...

عزیزم من نگفتم شمش گفتم شمش ضدجعل خیلی تفاوت هست 

شمش ضدجعل به نرخ دقیق تابلو برمیدارن به خحاطر همین ویژگی ضدجعبل بودنش بدون هزار تومن افت حتی

جای درخواست دوستی دادن برو نمازت رو بخون و دعا کن سربه راه و عاقبت به‌خیر بشی خدا بهت شغل خوبی بده ک ...

مرده مریض تو سایت زنونه چیکار میکنی 

درخواست دوستی نده به من و  به ناموس  مردم 

خدا نابودت کنه معلومه کثافتی 

الان میدم گزارشت بزنن بندازنت بیرون آشغال

جای درخواست دوستی دادن برو نمازت رو بخون و دعا کن سربه راه و عاقبت به‌خیر بشی خدا بهت شغل خوبی بده ک ...

درخواست دوستیتو رد کردم بهت فشار اومده 

اومدی چرت مینویسی زیر تاپیک من که زن شوهر دارم عوضی بی ناموس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز